Beerze Johnny's Pale Ale

Beerze Johnny's Pale Ale

Beerze Omloop de Kempen

Beerze Omloop de Kempen

Beerze bierpakket

Stel hier zelf uw unieke Beerze bierpakket samen.

€ 13,99
Beschikbaarheid:
Op voorraad
SKU
Beerze bierpakket
  • Koop 5 voor
    € 12,59
    en bespaar 10%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
aantal bieren in pakket 6
Aantal glazen in pakket 0
Biersoort gemengd
Percentage alcohol gemengd

Beerze bierpakket - 6x 33cl - zelf samen te stellen.

Omdat bierliefhebbers vaak een bepaalde smaak lekkerder vinden dan een andere, vindt speciaalbierkoning.nl het van belang dat u zelf invloed heeft op welke bieren u in uw pakket wenst. Zodoende kunt u hier zelf kiezen hoeveel bieren u van elke soort wenst. Als u meerdere van dezelfde bieren wenst is dat geen enkel probleem.

De bieren die u kunt kiezen zijn;

Beerze the Classic
De Classic is gebaseerd op een familierecept uit 1930. Oom Piet, de vorige brouwmeester, noemde het simpelweg een landbier, een geliefd bier in de Brabantse Kempen en omstreken. Een karaktervolle dorstlesser met een milde bitterheid, een subtiel zuurtje van de tarwe en een frisse afdronk die uitnodigt tot een volgende slok. Een Kempische klassieker waarmee we proosten op de contente mens.

Beerze the Bold
De Bold is een stoutmoedige tripel die subtiel bitter van smaak is met een elegant hoparoma. Door te brouwen met een variatie aan hele hopbellen ontstaat een delicaat bouquet van tropisch en citrus fruit gecombineerd met wat kruidige tonen. De bitters blijven in balans door een fris zoetje wat uitmondt in een zachte, licht warme afdronk. De Bold is van oudsher een eerbetoon aan de hopoogst waarmee we proosten op het nieuwe jaar.

Beerze the Brave
Gebaseerd op een familierecept uit 1948, gebruikmakend van speciale Münchener en Vienna mout. Ivo Kaanen, de huidige brouwmeester, heeft het receptuur vertaald naar deze tijd. Het familie-gist zorgt voor een smaakvol en volmondig bier doch droog en fris in de afdronk met een spoortje zoet. Een blond bier met bravoure van 7,5%.

Beerze the Noble
De quadrupel wordt niet voor niks de koning onder de bieren genoemd. Een nobel bier voor de verfijnde bierdrinker. Een koperen gloed onder een romige schuimkraag herbergt donker, rijp fruit in de neus met toetsen van mout en karamel in de mond. Met de Noble eren we onze voorvaderen en proosten we op de nieuwe generatie. De Noble is bekroond met de gouden medaille op de European Beer Star, een van de meest prestigieuze biercompetities ter wereld.

Beerze Johnny's Pale Ale
Deze eerlijke en heerlijke stevige Pale Ale heeft geen opsmuk nodig. De met zorg geselecteerde ingrediënten en ambachtelijke aandacht voor het brouwproces resulteren in een subtiel maar karaktervol bier waar Johnny trots op zou zijn. Ongefilterd en niet gepasteuriseerd, ongepolijste perfectie met een frisse afdronk. Een passend eerbetoon waarmee we proosten op de legendarische Man In Black.

U kunt dit pakket ook in onze bierwinkel in Eindhoven samenstellen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beerze bierpakket
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.