Black IPA - Brouwerij t Meuleneind

Black IPA - Brouwerij t Meuleneind

Kompaan Battle Royale round 3

Kompaan Battle Royale round 3

Brute IPA - Brouwerij t Meuleneind

is een uniek brouwsel op basis van champagne gist die het beste van 2 werelden samenvoegt.

Advice Price: € 0,00
€ 4,69
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Meuleneind Brute IPA
  • Koop 6 voor
    € 4,46
    en bespaar 5%
Incl. BTW

Brouwerij t Meuleneind Brute IPA - Champagne Bier - 37.5cl fles

Brute IPA:
Het summum onder de wijnen is voor velen het sprankelende goud: Champagne. De brouwers van 't Meuleneind komen met dit unieke bier op basis van champagne-gist. Chardonnay druivensap en een flinke dosis hop. Hemels sprankelend om waardevolle momenten mee te vieren. Proost.

Brouwerij 't Meuleneind:
In 2013 begon Brouwer Jan amateuristisch te experimenteren met het basis brouwen. Hij kreeg van zijn zoon, Brouwer Joost, voor zijn verjaardag een extract in blik, zo eentje, waarmee je je eigen biertje kan brouwen. Dat dit eerste brouwsel nog wat aan de smaak te wensen overliet, dat is een understatement, maar een nieuwe hobby is geboren.


In 2017, na dit proces serieus genomen te hebben; uitgeprobeerd, gerommeld, geproefd en verfijnd te hebben is deze hobby uitgegroeid tot een heuse brouwerij. Dit proces was zo aanstekelijk, dat Brouwer Joost ook niet weg te slaan was bij de ketels. Brouwerij 't Meuleneind, heeft haar drijfkrachten gevonden.


Zo ongeveer eind 2019 is het uit de hand gelopen: brouwers Joost en Jan zeiden hun baan op, om al hun tijd in de brouwerij te kunnen steken. Nieuw apparatuur werd binnengehaald, en het assortiment is nog altijd groeiende. Een ding is zeker: er zit aandacht en liefde in de bieren van Brouwerij 't Meuleneind, en dat proef je!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brute IPA - Brouwerij t Meuleneind
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.