Zuyd Craft My Pineapple Pool Party Imploded Neipa

Zuyd Craft My Pineapple Pool Party Imploded Neipa

Maxi Tripel - Brouwerij t Meuleneind

Maxi Tripel - Brouwerij t Meuleneind

Muifel Duivels Verlanghe

is een heerlijke dubbele Neipa ontstaan door een samenwerking tussen der Verlanghe en Muifel.

€ 4,89
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
Muifel Duivels Verlanghe
  • Koop 6 voor
    € 4,65
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 4,40
    en bespaar 10%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 7141252667184
Merk Muifel Brouwerij
Percentage alcohol 8.5 %
Verpakking Bier Fles
Biersoort India Pale Ale (IPA)
Ideale drink temperatuur
Land van herkomst Nederland
Stad van herkomst Oss
Vanaf wanneer op de markt 2021
inhoud 33 cl
geadviseerd glas teku
Geadviseerd eten Aardbeien, Zoet Kaasje, Jong Kaasje, Gekruid Oosters Eten, Geroosterde Groenten, Zoet Fruit
kleur Goud
Smaakprofiel Fris, fruitig
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 7
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 5
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 2
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 4

Muifel Duivels Verlanghe - Double Neipa - 33cl fles

Duivels Verlanghe:
D.D.H.D.N.E.I.P.A. met wel 30 gram hop per liter!
Voor d’n Duvel nie bang. Vurig, vrij en onbezonnen, zo ontstond de mix tussen twee werelden. Verenigd brengen we de onder- en bovenwereld samen. In opgehokte vorm ontstond een bronstig brouwsel dat uitweidde tot een genot dat elke lockdown loslippig maakt. Vrij van gedachten, los van verborgen agenda’s. Waan je weer wulps en speel met alles wat kan.

Muifel Brouwerij:

Het jaar 2002:
Het begon allemaal in 2002 in het kleine Maasstadje Megen, gelegen ten noorden van Oss. In Megen is de Muifel geboren. Martin maakte zijn eerste hobbybrouwsels in kleine ketels van ongeveer 20 liter. De ‘jongens’ droom om ooit, op een dag, een eigen brouwerij te hebben waar grootschalig bier gebrouwen kan worden, zat er bij Martin al direct in! En na een paar jaar gebrouwen te hebben werden de eerste stappen al gezet.
De geboorte van de Muifel in 2006:
Aan het einde van 2006 was het dan ook echt zover, Martin werd gebeld door een reclamebureau uit Den Bosch en zij wilde graag een geweldig kerstgeschenk hebben voor haar klanten. Wat bleek, het reclamebureau had de Zuster Agatha geproefd en zij wilde 500 liter hebben in grote flessen (150cl). Maar als hobbybrouwer even 500 liter brouwen.. pfoe! Dat is teveel van het goede! Aldus richtte Martin in 2006 de Muifelbrouwerij op en er was een heuse (huur)brouwerij waarvan de bestellingen gingen lopen! Maar waar halen we dan 500 liter Zuster Agatha vandaan?! Martin ging opzoek naar een bedrijf waar dit kon en kwam al heel snel uit in Oss bij de Maaslandbrouwerij. Uiteindelijk is het eerste brouwsel Zuster Agatha gebrouwen en afgevuld op grote (150cl) flessen en de brouwerij was een feit! En nu.. Vele jaren later, hebben wij een geweldige brouwerij op de Vikingenweg in Oss. Maar deze reis was niet zo makkelijk! In de jaren daarna werden de Muifelbieren gebrouwen bij collega’s in Hillegom, Amsterdam, Sittard, Kaatsheuvel, Schijndel en bij Lochristi.
2006 - 2016:

De Muifelbrouwerij was in deze periode aan het groeien en nieuwe recepten aan het maken. Op dit moment was er een opslagplaats in een verbouwde varkensstal vlakbij Megen. Vanuit hier werden alle bieren door heel Nederland heen weggezet. Vervolgens bleef de brouwerij maar groeien! In de zomer van 2016 was het zover, we moesten verhuizen naar een groter pand! In dit nieuwe pand was genoeg ruimte voor de groei van de brouwerij en ook de jongensdroom van Martin kwam in zicht.
2016 - 2019:
Inmiddels zijn wij verhuisd naar de Vikingenweg in Oss en ER IS RUIMTE! Dus wat nou als.. en zou het passen?! Weet je het zeker? Een eigen brouwerij? JA! DIE BROUWERIJ MOET ER KOMEN! Na een zeer succesvolle crowdfunding campagne in februari 2018 (binnen 48 uur was het doelbedrag met 10% overschreden) konden wij onze eigen brouwketels gaan bestellen! Onze brouwerij is gebouwd door Meto Machinery in Jinan, China. Deze installatie hebben wij in de zomer van 2018 geïnspecteerd en in oktober 2018 kwam deze installatie, als een IKEA bouwpakket, aan in Oss. Na een paar maanden klussen en installeren kon in januari 2019 het eerste brouwsel geproduceerd worden. Het openingsfeest in februari 2019 was een doorslaand succes met als speciale gast, de Commissaris van de Koning Wim van de Donk (Liefhebber van de Zuster Agatha).

Brouwerij der Verlanghe:
In 2014 kwamen bierliefhebbers Maarten Verhey, Dennis Verbrugge en Rob Langenberg op het idee om zelf bier te brouwen. De achternaam van de drie vormen samen de naam van de brouwerij. Al snel groeide het enthousiasme en werden Harm Leeijen, Dave van Griensven, Peter Dijkhuizen en Jon Arts ook besmet met het gevoel van Verlanghe. Anno 2018 bestaat der Verlanghe uit zeven enthousiaste vrienden die de ambitie hebben om met hun bier uit Heesch hun verlangen met de rest van de wereld te delen.


Uiteraard is dit heerlijke bier ook te koop in onze bierwinkel in Eindhoven.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Muifel Duivels Verlanghe
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.