Tempest Brave New World

Tempest Brave New World

Tempest Mexicake - Bourbon Barrel Aged

is een heerlijke barrel aged stour van de Tempest Brewing co.

Advice Price: € 0,00
€ 6,89
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Tempest Mexicake BA
  • Koop 6 voor
    € 6,55
    en bespaar 5%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 5060395540210
Merk Tempest Brewing co
Percentage alcohol 12.5 %
Verpakking Bier Blik
Biersoort Barrel Aged, Stout
Ideale drink temperatuur 12°
Land van herkomst Schotland
Stad van herkomst Tweedbank
Vanaf wanneer op de markt 2023
inhoud 33 cl
geadviseerd glas teku
Geadviseerd eten Mild Kaasje, Oude Kaas, Scherpe Kaas, Blauwschimmel Kaas, Chocolade, Mexicaanse Hapjes, Roasted Bacon, Toffee, Walnoten, Zoet Desert, Spareribs
kleur Zwart
Smaakprofiel krachtig, rijk
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 9
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 8
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 2
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 4

Let op: Dit bier wordt verkocht inclusief €0,15 statiegeld, dit zit al bij de prijs inbegrepen. Het blik kan je weer inleveren bij een inzamelpunt (bijvoorbeeld in de supermarkt) om je statiegeld terug te krijgen.

Tempest Brewing co Bourbon barrel aged Mexicake - BA imperial stout - 33cl

BOURBON BARREL MEXICAKE
ALSOF DE MIX VAN VANILLEBONEN, CACAO, KANEEL, CHIPOTLE EN MULATO-CHILES NIET SPECIAAL GENOEG IS, GEVEN WE ONZE BOOZY, PITTIGE IMPERIAL STOUT THE BOURBON VAT BEHANDELING. 12 MAANDEN GEOUD IN HEAVEN HILL VATEN, IS HET NATUURLIJKE VANILLE-KARAKTER VAN HET HOUT DE PERFECTE FOLIE VOOR DE MEXICAKE-KRUIDENMENG.

Tempest Brewing co
HET IDEE
Elk bier dat we brouwen is een gezamenlijke inspanning van iedereen in het team; van conceptualisering, tot brouwen, tot verpakken, tot marketing. Toch is dit geenszins een lineair proces: we doorlopen elke fase om ervoor te zorgen dat elk bier dat we creëren een bier is waar we trots op zijn. We zijn niet geïnteresseerd in trendjacking, maar halen inspiratie uit andere plaatsen: muziek, kunst, literatuur, eten, natuur... Elk bier dat we maken is een verhaal om te vertellen en een kans om de drinker naar een andere plek te vervoeren.


DE BOUW
Geen gimmicks. Het bier dat we brouwen is het bier dat we nu willen drinken. Deze ideologie gaat verder dan alleen stijlen en concepten; we willen uitzonderlijk bier drinken dat in elke fase het maximale respect en eerbied krijgt. Daarom investeren we voortdurend in hoogwaardige brouwerij- en laboratoriumapparatuur.


HET PROCES
Het respecteren van de herkomst en kwaliteit van ingrediënten is essentieel: van het vermeerderen van onze eigen giststammen tot het gebruik van de beste lokale gemoute gerst, tot het optimaal benutten van de natuurlijke watervoorraad in ons gebied. We garanderen dat alleen het allerbeste in elke batch bier gaat. Uitzonderlijk bier brouwen is een heleboel kleine dingen die consequent heel goed worden gedaan en die focus zullen we nooit verliezen.


DE VERSHEID
Onze eigen conservenfabriek geeft ons volledige controle over het verpakkingsproces, waardoor we ons bier ongepasteuriseerd en extreem vers kunnen houden. Hop verwelkt snel, daarom wordt ons bier bij elke stap koud geketend. Dit strekt zich uit tot onze toeleveringsketen waar we speciale maatregelen nemen om de koude opslag van ons bier te bevorderen.
Dit alles zorgt ervoor dat het bier in uw glas zo vers, lekker en van de hoogst mogelijke kwaliteit is.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tempest Mexicake - Bourbon Barrel Aged
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.