Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Speciaalbierkoning.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
EAN | 8720828456101 |
---|---|
Merk | Frontaal |
Percentage alcohol | 14.0 % |
Verpakking Bier | Blik |
Biersoort | Barrel Aged, Imperial Stout |
Ideale drink temperatuur | 12° |
Land van herkomst | Nederland |
Stad van herkomst | Breda |
Vanaf wanneer op de markt | 2023 |
inhoud | 33 cl |
geadviseerd glas | teku, tulp |
Geadviseerd eten | Aardbeien, Zoet Kaasje, Karamel, Zoet Desert, Zoet Fruit |
kleur | Zwart |
Smaakprofiel | donker, fruitig, karamel, krachtig, Moutig, rijk, romig |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 9 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 7 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 1 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 6 |
Let op: Dit bier wordt verkocht inclusief €0,15 statiegeld, dit zit al bij de prijs inbegrepen. Het blik kan je weer inleveren bij een inzamelpunt (bijvoorbeeld in de supermarkt) om je statiegeld terug te krijgen.
Frontaal I've got friends in the music business #4 - BA Blend - 14% - 33cl blik
Frontaal I've got friends in the music business #4
Een heerlijke stout met een lekker dikke en romige textuur. Het heeft de tonen van vanille, karamel en chocolade die je gewend bent van een stout. Door het rijpen op apple brandy en op bourbonvaten heeft deze stout wat fruitige en kruidige tonen.
Frontaal
Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. We hebben ons vervolgens het vak van brouwen zelf aangeleerd, veel ervaringen opgedaan bij bestaande brouwerijen en zich verdiept in de vele literatuur.
Wij zijn een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na). Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten maar ook zeker door de manier van handelen door de brouwerij.
We brouwen ons bier volgens de slogan "Beer for Thought". Hiermee doelen we op het creëren van smaken, kleuren en geuren in het bier, wat de drinker aanzet tot denken waar dit door ontstaan is. Naast dat er op zoek gegaan wordt naar de uitwerking van de ingrediënten zou men ook kunnen denken bij welk gerecht het bier lekker bij is of bij welk moment het goed past. We hopen jullie mee te kunnen nemen in ons gedachtegoed, en dat de bieren mogen smaken.
Proost!