Brouwerij Brons Bier

Filters
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Speciaalbierkoning, de Eindhovense bierwinkel, slaat de handen ineen met de Eindhovense brouwer Brons Bier.

Ontstaan uit een voorliefde voor bier brouwt oprichter en brouwmeester Sebastiaan Brons sinds 2015 experimentele biertjes in de achtertuin. In 2019 is samen met brouwmeester Aart Ligthart gestart met het opschalen van Brons Bier. Aart staat bekend om zijn verfijnde schroot- en brouwkwaliteit en is een trouwe kracht, klant en fijnproever van Brons Bier. In het jaar 2020 is er dan ook een officieel bedrijf ontstaan en samen vormen zij nu de kracht achter Brons Bier.

Sebastiaan heeft zich verder nog gespecialiseerd in het vak biersommelier, waardoor de inwendige mens dubbel getrakteerd wordt, met lekkere bieren én lekker eten. De dromen zijn groot, van het winnen van bierwedstrijden tot leverancier aan meerdere restaurants en wie weet ooit een eigen brewpub. Winnen is goud, bier is Brons zeggen wij dan ook graag.

Wij experimenteren graag met onze bieren. Dit doen wij door het gebruik van de wat vaak onbekende moutsoorten, hoppen en giststammen. Verrassende en onbekende combinaties van deze ingrediënten kenmerken onze bieren.

Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.