Een goed gevulde speciaalbierkoelkast op het werk

Voor de vrijdagmiddagborrel of een feestje op het werk is het prettig om voldoende gekoeld speciaalbier te hebben staan. Speciaalbierkoning.nl kan dit goed, gemakkelijk en snel voor je verzorgen. Er zijn verschillende opties mogelijk. Denk aan het type bier, de hoeveelheid bier en de frequentie van het aanvullen. Speciaalbierkoning.nl is hierin erg flexibel.

Veel bedrijven gingen je hierin al voor. Het is geen probleem om in Eindhoven op bijvoorbeeld de High Tech Campus of op Strijp-S te bezorgen. Ook maken tevreden klanten uit onder andere Best, Veldhoven, Acht, Valkenswaard en Nuenen gebruik van deze service.

Lijkt Eindhoven te ver weg? Ook dat is geen probleem. Speciaalbierkoning.nl bezorgt door het hele land. Daarom zijn leveringen naar bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Tilburg geen enkel probleem.  

Graag passen wij dit aan aan de wensen van de klant. Dit kan zo uitgebreid als je wil. Het is mogelijk om ieder maand een doosje bier te ontvangen, maar wij kunnen ook een koelkast komen plaatsen en deze koelkast wekelijks komen vullen. Heb je hier interesse in? Laat het ons dat weten. Wij maken graag een passend voorstel. Kom je liever eerst een keer bij ons kijken? Kom dan naar onze winkel in Eindhoven en bespreek je wensen met een van onze specialisten.

Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.