Brouwhuyz ReuZ

Filters
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina

Ontstaan uit een kleine huisbrouwerij, waar in 2002 twee vrienden startten met het ontwikkelen van lekkere biertjes voor eigen gebruik. Na 12 jaar als huurbrouwer op de markt te zijn onder de naam Reuzenbieren hebben de vrienden nu Brouwhuys ReuZ in hun eigen Moergestel gerealiseerd. Een prachtige plek om zelf te brouwen.

Brouwhuys ReuZ
Een Nederlandse brouwerij uit het Bourgondische Brabant, brouwt karaktervolle speciaal bieren die mooi in balans zijn, een pittige afdronk kennen met een aangename lange nasmaak met ontwikkeling.

Historie Reuzenbieren
De naam ReuZ is afkomstig van ons reuzengilde. Net als in de middeleeuwen trekken door onze dorpen nog reuzenpoppen die de beschermheiligen van vroegere ambachten verbeelden. De ‘’ReuZ’’ bieren herinneren aan die ambachtelijke traditie, waarbij het vooral ging om hoge kwaliteit. Aan die kwaliteit kun je aflezen dat de brouwers van Brouwhuys ReuZ voor speciaal bier 'leven'. Al bijna twintig jaar passievol bieren ontwikkelen in een thuisbrouwerij ligt er aan ten grondslag. In de nieuwe brouwerij wordt die traditie gekoppeld aan innovatie en soms gaat dat gepaard met enige gekheid en moed. En dat allemaal om de bezoeker, de consument, de caféhouder en de slijter te verrassen met unieke, ambachtelijke en karaktervolle speciaal bieren.

Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.