Brabants Chlorie

Brabants Chlorie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Speciaalbierkoning.nl de Bierwinkel van Eindhoven en Brabants Chlorie slaan de handel ineen.

"Wij zijn Wessel Brands & Joey Leenen, twee jonge, enthousiaste, studerende ondernemers met een passie voor speciaalbier. Wessel is 21 jaar, woonachtig in Eindhoven en studeert Toegepaste Psychologie aan de Fontys te Eindhoven. Joey is 21 jaar, woonachtig in Eindhoven en studeert Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Beiden spelen we al heel wat jaren trouw voor de mooiste club van Nederland: PSV Waterpolo. Als grootste waterpolo club van Brabant én in combinatie met het chloorwater, is 'Brabants Chlorie' natuurlijk dé perfecte naam voor ons bier. 

In de zomer van 2020 kwamen wij met het idee om een eigen speciaal bier voor PSV Waterpolo te gaan ontwikkelen. Onze inspiratiebron was het al bestaande biertje van ijshockeyclub Tilburg Trappers. We trokken de stoute schoenen aan en vroegen wat rond. Al snel raakten we in contact met een brouwer die ons wilde helpen bij ons project. Na heel wat voorbereidend werk was de inschrijving op 15 augustus 2020 bij de Kamer van Koophandel helemaal rond. Brabants Chlorie is een feit!

Brabants Chlorie is hét toegankelijke speciaalbier dat in het teken staat van onze grote passie: waterpolo. Gebrouwen voor en door bierliefhebbers met een waterpolohart! Met ons bier willen we het drinken van speciaalbier toegankelijk maken voor eenieder die bier een warm hart toedraagt. Daarnaast willen we aantonen dat de combinatie van sport en een gepaste hoeveelheid speciaalbier wel degelijk mogelijk is.

Een gedeelte van de opbrengst gaat ook naar PSV Waterpolo. Wij zijn allebei al een aantal jaren actief bij deze club en willen op deze manier wat terug doen voor de club."

Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.