Speciaalbierwinkel Eindhoven

Speciaalbierkoning.nl aan de Zeelsterstraat 32 in Eindhoven is de bierwinkel van Eindhoven en omstreken. Dagelijks vullen wij ons assortiment speciaalbieren aan met de lekkerste soorten die je maar kan bedenken. Door onze zeer goede relatie met veel brouwers worden wij dagelijks voorzien van het beste wat er op bier gebied te koop is. Kom naar de winkel en laat je verrassen!

Speciaalbier Eindhoven. De speciaalbierwinkel van Eindhoven.

Aan de Zeelsterstraat 32 in Eindhoven ligt ons goed bereikbare winkelpand. Of je nu op zoek bent naar dubbel, tripel, quadrupel, IPA, of blond bier in alle gevallen hebben wij een ruim assortiment met louter de lekkerste bieren van de beste brouwers. Ook kunt je in de bier winkel in Eindhoven terecht voor de meest uiteenlopende bierpakketten die wij direct voor je op maat kunnen maken. Ben je op zoek naar een vaste leverancier voor de vrijdagmiddagborrel, of wil je graag dat het speciaalbier op kantoor of op het werk regelmatig aangevuld wordt? Ook dat kan Speciaalbierkoning.nl voor je verzorgen.

Enkele van de brouwers die je bij ons kan vinden zijn Van Moll, 100 Watt of de Stadsbrouwerij Eindhoven en Brouwerij het Veem. Wil je zien welke brouwerijen er allemaal met Speciaalbierkoning samenwerken? Kijk dan hier.

De winkel is makkelijk bereikbaar als je in Eindhoven woont. Bijvoorbeeld in Stratum, Tongelre, Woensel, Strijp of Gestel. Maar ook als je in Eindhoven werkt op de Hurk of Mispelhoef. Kom je vanuit Best, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Mierlo of Nuenen ook dan ben je er ook zo. Je kan gratis parkeren voor de deur dus ook dat is geen probleem. Dus wil je graag speciaalbier kopen in Eindhoven? Kom dat naar de shop.

In de winkel hanteren wij dezelfde prijzen als in de webshop! Een van de gespecialiseerde medewerkers helpt u graag bij het vinden van het juiste bier.

Are you looking for craft beer or specialty beer in Eindhoven? Visit our shop at the Zeelsterstraat 32.

Net als in de webshop verkopen wij geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar.

Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.