Brouwerij de Natte Gijt

Filters
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Koop hier al het bier van brouwerij de Natte Gijt. Brouwerij de Natte Gijt is ontstaan doordat we plezier beleven aan bier en dat willen we met mensen delen! Jaren geleden maakten we ons eerste brouwsel en het kwam uit een potje. Wel leuk, maar we wilde meer.

We zijn op ontdekkingsreis gegaan in de bierwereld. Proeven, brouwerijen bezoeken en er over lezen. Daarna kwamen de bierfestivals en werden er zelfs vakanties aan besteed. Inmiddels zijn we overgestapt naar het echte brouwen, maar dan wel alleen voor ons zelf. De reacties uit de omgeving waren heel leuk en we deden mee met wedstrijden. In mei 2011 werden we Nederlands Kampioen Bierbouwen 2011. Dat was het laatste zetje om een bier op de markt te brengen.

Helaas was het niet mogelijk om grote hoeveelheden in onze eigen installatie te brouwen. Dat betekende een zoektocht naar een geschikte brouwerij waar we gebruik van mochten maken. Inmiddels hebben we op diverse locaties gebrouwen. Momenteel maken we gebruik van de ketels van Brouwerij Anders! in België en van de Weerster Stadsbrouwerij.

Rudy staat voor het bier. Hij maakt de recepten en zorgt dat de bieren in orde zijn. Marc zorgt voor de verkoop en klantrelaties. Prima verdeeld, ieder moet doen waar hij goed in is!

Brouwerij de Natte Gijt is niet opgericht om groot kapitaal mee te verwerven, maar om mensen kennis te laten maken met bieren die verrassend smaken. Van ons bier moet je kunnen genieten met je vrienden, bier moet plezier brengen!

Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.