Speciaalbierkoning.nl Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Speciaalbierkoning.nl is de webshop voor al je speciaal bier. Door het directe en intensieve contact dat wij met elke brouwer hebben, kunnen wij je dagelijks voorzien van de lekkerste en meest unieke bieren. Dit doen wij ook nog eens voor een scherpe prijs. Bestel je liever niet online of vind je het leuk om onze winkel een keer te bekijken? Geen probleem. Bezoek onze winkel in Eindhoven.

Doordat wij alle bieren, bierpakketten en glazen in groten getale op voorraad houden kunnen wij zeer snel leveren. Daarbij hebben wij een zeer kort lijntje met de beste verzendmaatschappijen van het land waardoor onze pakketten bovengemiddeld goed bij de klant geleverd worden.

Wij zoeken bewust ook de aansluiting met de minder bekende brouwers om je telkens te kunnen verrassen met uniek geel goud.

Omdat de smaakpapillen van een ieder anders ontwikkeld zijn richten wij ons bewust niet op 1 soort bier. Zo leveren wij van alcoholarme blonde bieren tot de zware barrel-aged kanonnen.

Als laatste is de filosofie waar het gehele bedrijf op gebaseerd is van belang. Dit is: "de klant is koning". Een simpel zinnetje, maar van onschatbare waarde voor een goede relatie tussen u en ons!

Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.