Speciaalbier is de ideale basis om heerlijk te borrelen. Speciaalbier is afwisselend en helemaal van deze tijd.

Wil je een borrel plannen met vrienden of ga jij vanaf nu de vrijdagmiddagborrel op het werk regelen? Dan ben je bij Speciaalbierkoning aan het juiste adres. Bestel makkelijk en snel het pakket dat bij jouw wensen past. Laat dit pakket naar een of meerdere adressen versturen zodat iedereen samen kan genieten van een fantastische borrel.

De vrijdagmiddagborrel ook VrijMiBo genoemd is een heerlijk moment om met collega’s de week of soms de maand af te sluiten. Het kan zijn dat de werkgever of een van de collega’s er voor zorgt dat alles aanwezig is om hier samen van te kunnen genieten. Maar hoe zorg je ervoor dat er voor iedereen iets lekkers is en dat er altijd voldoende afwisseling is? Speciaalbierkoning kan je daar perfect mee helpen. Kijk hier hoe wij er voor kunnen zorgen dat er altijd voldoende speciaalbier is op kantoor.

Misschien dat iedereen bij de borrel dezelfde smaak heeft, maar zoals vaak het geval is zullen smaken verschillen. Iemand met veel ervaring met het drinken van speciaalbier heeft een hele andere smaak dan iemand die af en toe een biertje drinkt. Gelukkig heeft Speciaalbierkoning een heel breed assortiment aan bieren.

Organiseer je eenmalig een borrel met vrienden, vriendinnen of collega’s dan kan je er voor kiezen om zelf een assortiment samen te stellen in onze webshop. Vind je het echt lastig om dit te doen of vind je het gewoon makkelijk om wat hulp te krijgen, of het zelfs helemaal uit handen te geven? Neem dan contact met ons op zodat een van onze ervare collega’s je kan helpen met het samen van een heerlijk bierpakket dat perfect aansluit bij jouw borrel.

Organiseer jij maandelijks, wekelijks of misschien nog wel vaker een pubquiz of een borrel? Wil je er voor zorgen dat dit makkelijk en overzichtelijk verloopt zodat iedereen steeds terug kan kijken op een geslaagde borrel? Dan ben je bij Speciaalbierkoning op de juiste plek. Wij helpen je graag en nemen je daarmee heel wat werk uit handen.

Hoe kan Speciaalbierkoning dit voor je verzorgen?

Misschien heb jij al heel wat borrels georganiseerd en weet je precies wat iedereen lekker vindt en wat je nodig hebt. Dan kan je ons dat laten weten en zorgen wij dat het op het juiste moment bij je wordt bezorgd. Maar de meeste klanten vinden het juist erg prettig wanneer dit geheel verzorgd wordt. Daarom maakt Speciaalbierkoning gebruik van een formulier waar je de eerste keer als je wensen op aan kan geven.

Op dit formulier kan je naast een aantal voorkeuren onder andere aangeven hoe vaak en wanneer het pakket verzonden kan worden en voor hoeveel personen het pakket dient te zijn.

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden laat het ons dan weten! Wij zorgen dat je de perfecte basis voor je borrel ontvangt. Wil je eerst een keer bij ons komen kijken? Ook dat is geen probleem. Kom naar de winkel in Eindhoven en bespreek je wensen met een van onze specialisten.

Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.