Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Speciaalbierkoning.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
is een imperial stout die de nodige maanden op whiskey en bourbon vaten heeft gerepen.
EAN | 8720254307435 |
---|---|
Merk | Frontaal |
Percentage alcohol | 11.0 % |
Verpakking Bier | Blik |
Biersoort | Barrel Aged, Imperial Stout |
Ideale drink temperatuur | 9° |
Land van herkomst | Nederland |
Stad van herkomst | Breda |
Vanaf wanneer op de markt | 2021 |
inhoud | 33 cl |
geadviseerd glas | teku |
Geadviseerd eten | Aardbeien, Oude Kaas, Blauwschimmel Kaas, Chocolade, Steak |
kleur | Donker Bruin |
Smaakprofiel | krachtig, rijk, zwavel |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 8 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 6 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 1 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 3 |
Brouwerij Frontaal Out in the Open B.A. - Imperial Stout Barrel Aged op whiskey en bourbon vaten - 33cl blik
Out in The Open B.A.:
Out in The Open is een Imperial Stout van Frontaal uit Breda. Deze Imperial Stout heeft een rijping gehad op Schotse geturfde whisky en Bourbonvaten. Hij is een heerlijke volle en smeuïge Stout met een flink gerookte smaak. Hij heeft een ziltige smaak en je proeft mooi de vatrijping terug.
Brouwerij Frontaal:
Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. We hebben ons vervolgens het vak van brouwen zelf aangeleerd, veel ervaringen opgedaan bij bestaande brouwerijen en zich verdiept in de vele literatuur.
Wij zijn een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na). Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten maar ook zeker door de manier van handelen door de brouwerij.
We brouwen ons bier volgens de slogan "Beer for Thought". Hiermee doelen we op het creëren van smaken, kleuren en geuren in het bier, wat de drinker aanzet tot denken waar dit door ontstaan is. Naast dat er op zoek gegaan wordt naar de uitwerking van de ingrediënten zou men ook kunnen denken bij welk gerecht het bier lekker bij is of bij welk moment het goed past.
We hopen jullie mee te kunnen nemen in ons gedachtegoed, en dat de bieren mogen smaken.
Proost!