The Sisters Brewery

Filters
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina

Koop hier al het lekkers van The Sisters Brewery.

Wij, als The Sisters Brewery, zijn een team van twee zussen, Annamijn en Josefien, samen met onze vader, Wilfran Beijeman. Samen hebben we een grote passie voor het brouwen van sterke ambachtelijke bieren en deze te combineren met kunst. We zeggen graag dat we van de binnen- en buitenkant van elke fles een kunstwerk maken. Voor het perfecte eindresultaat werken we samen met (voornamelijk vrouwelijke) kunstenaars. Met onze labels willen we de mens op al zijn verschillende manieren en in zijn puurste vorm vertegenwoordigen.

Door een combinatie te maken tussen traditionele recepten en onze eigen moderne kijk, creëren we een authentieke smaak en sfeer. De authenticiteit van onze bieren komt niet alleen tot uiting in onze recepten en smaken, maar is ook terug te vinden in de etiketten en namen van onze bieren. Elk bier dat The Sisters Brewery aanbiedt, heeft zijn eigen filosofie, verhaal en hoge normen. Ons doel is om bij elk geproduceerd bier een kunstwerk af te leveren.

De inspiratie voor de namen van onze bieren komt van onze achternaam; Beijeman, wat imker betekent in het Nederlands. Alle namen van onze bieren hebben iets met bijen en imkerij te maken. Deze focus op bijen is ook terug te vinden in ons hoofdlogo.

Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.