Klantenservice

Naast een zeer scherpe prijs, bent u ook bij Speciaalbierkoning.nl aan het juiste adres voor advies, service en kwaliteit.

Heeft u vragen over producten op de website of bijvoorbeeld over uw bestelling? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met speciaalbierkoning.nl. Dit kan via de contactpagina van deze website. Ook kunt u ons bellen via 040-2093110 of een e-mail sturen naar [email protected]

De gespecialiseerde klantenservice staat altijd voor u klaar. Alle medewerkers van speciaalbierkoning hebben veel affiniteit met speciale bieren. Er is door de jarenlange ervaring veel kennis van de merken en de soorten aanwezig bij alle medewerkers. U wordt goed geholpen in de keuze die u wilt maken. Onze doelstelling is altijd om u te helpen met het vinden van het product dat het beste bij u past. Natuurlijk kan de klantenservice u ook helpen als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling.

In het menu aan de linkerkant van deze pagina kunt u antwoord vinden op de meeste vragen die u heeft over bestellen bij speciaalbierkoning. Alle voorwaarden en informatie over de website en het bestelproces worden hier uitgelegd. Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Dan helpen wij u graag verder via e-mail, telefoon of in onze winkel.

Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.