Betaalmogelijkheden

Alle genoemde prijzen van producten op de website van Speciaalbierkoning zijn inclusief BTW. Speciaalbierkoning maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kunt u kiezen uit verschillende veilige betaalopties.  

 

iDEAL en Mister Cash

Snel en veilig kunt u betalen via iDEAL of MisterCash. Dit is doorgaans de snelste manier om uw betaling te voldoen en de bestelling te laten versturen.

 

Vooruitbetaling per bank

U kunt de betaling ook via uw eigen bank voldoen. Dit kan via een overschrijving of via telebankieren bij uw eigen bank. Vrijwel direct nadat u de bestelling plaatst via de website, ontvangt u een bevestigingse-mail van Speciaalbierkoning . In deze e-mail vindt u alle informatie voor de betaling. Bij de betaling vragen wij u rekening te houden met het volgende:

 • Het vermelden van de bestelcode bij de betaling
 • Een overboektijd tussen de 1 tot 3 werkdagen. (Een iDEAL betaling of MisterCash betaling gaat vaak sneller).
 • Het verzenden vindt plaats nadat de betaling ontvangen is door Speciaalbierkoning.

 

Rembours

Voor Rembours zendingen neemt u contact op met de klantenservice van Speciaalbierkoning.

 

Op rekening betalen (voor bedrijven)

Voor het geval dat Speciaalbierkoning een factuur op rekening naar een bedrijf stuurt, dient deze betaling te geschieden binnen tien dagen na de factuurdatum, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient een bedrijf aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • U bent al klant van Speciaalbierkoning en u heeft al eerder een bestelling geplaatst 
 • U bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kunt een uittreksel niet ouder dan zes maanden overleggen.

 

Onze Bankgegevens

 • Planet of Beers
 • ABN-AMRO: 0882282344
 • IBAN: NL62 ABNA 0882 2823 44
 • BIC: ABNANL2A
 • Vestigingsplaats: EINDHOVEN, Nederland     
 • Betaling graag onder vermelding van uw bestelnummer

 

Verzendkosten 

Verzendkosten worden berekend voor bestellingen met een totale waarde onder € 50,00. De verzendkosten bedragen dan € 6,95 voor een standaard verzending. Bij bestellingen met een waarde van € 50,00 of meer, worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

 

Geannuleerde bestellingen

Reeds betaalde bestellingen die u heeft geannuleerd, zullen worden gecrediteerd door de administratieafdeling van Planet of Beers. De betaling geschiedt altijd via een rekeningoverschrijving. Vergeet niet bij de annulering van uw bestelling uw rekeningnummer te vermelden. Terugbetaling van alle door u betaalde beslagen dienen zo spoedig mogelijk na herroeping van de overeenkomst plaats te vinden, doch uiterlijk binnen dertig dagen na de terugzending of herroeping. Normaliter zal dit ongeveer vijf werkdagen in beslag nemen.

Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.