Angus Triple - Bronckhorster Brewing Company

Angus Triple - Bronckhorster Brewing Company

Dubbelganger - Bronckhorster Brewing Company

Dubbelganger - Bronckhorster Brewing Company

BBC Four - Bronckhorster Brewing Company

Sterke en krachtige quadrupel uit Rha.

Advice Price: € 0,00
€ 3,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
BBC Four Bronckhorster
  • Koop 6 voor
    € 3,32
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 3,14
    en bespaar 10%
Incl. BTW

Bronckhorster Brewing Company BBC Four - quadrupel bier - 33cl fles

De Brouwerij:
Bronckhorster Brewing Company is een brouwerij, waar op ambachtelijke wijze zowel klassieke bierstijlen als innovatieve bieren gebrouwen worden. De in prive-bezit zijnde brouwerij is omringd met het prachtige en historische landschap van de Achterhoek. We zijn een trots en betrokken lid van de lokale gemeenschap. Hoofdbrouwer en oprichter Steve Gammage leidt een getalenteerd brouwteam dat recepten ontwikkelt om bieren van hoge kwaliteit te produceren. Dit doen we door alleen te werken met de beste ingrediënten. Het team streeft ernaar om bieren te brouwen met unieke smaken. Via deze smaken willen we verhalen oproepen over personen en plaatsen, die ons hebben geïnspireerd en die onze banden met de Achterhoek en haar historie benadrukken.

Het bier:
Niet alleen de smaak van deze Quadrupel is bijzonder te noemen, ook de totstandkoming van de naam past in dit rijtje thuis. We proberen voor elk nieuw bier een mooie pakkende naam te verzinnen. De ene naam refereert aan een gevoel, waar de andere naam weer refereert aan persoonlijke interesse. Nu heeft onze nieuwe Quadrupel – onder het genot van een (of meerdere) biertje(s) – de volgende naam gekregen: BBC Four

Zo heeft deze naam diverse betekenissen meegekregen in zowel, de bierstijl, de roots van Steve en de verwijzing naar onze Brouwerij:
– BBC Four. Oftewel een van de televisiezenders waar Steve in zijn jeugd mee op is gegroeid
– BBC. Afkorting van de Bronckhorster Brewing Company
– Four. refereert aan de bierstijl QUADrupel.

Zoals gezegd is naast de naam ook de smaak zeer bijzonder te noemen. Deze Quadrupel met een alcoholpercentage van 11% is sterk en krachtig. De afdronk van deze Quad is kruidig te noemen met tonen van donker fruit, peperige kruiden en gekarameliseerde suikers. De minimale toevoeging van het Onze Lieve Vrouwe Kruid, maakt dit bier helemaal in balans.

Dit en al het andere lekkers van de Bronckhorster Brewing Company is ook te koop in onze bierwinkel in Eindhoven

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BBC Four - Bronckhorster Brewing Company
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.