Brons Bier Ginger Crack - Saison

Brons Bier Ginger Crack - Saison

My bear is cooler than yours - Brons Bier

My bear is cooler than yours - Brons Bier

Brons Bier Bockbier Life on the Rocks

is een klassiek bockbier uit Eindhoven.

Advice Price: € 0,00
€ 3,09
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Brons Bier Bockbier
  • Koop 6 voor
    € 2,94
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 2,78
    en bespaar 10%
Incl. BTW

Brons BIer Life on the Rocks - Bockbier - 33cl fles

Life on the Rocks Bockbier:
Het bockbier seizoen komt er weer aan! Robijnrood van kleur en met een moutige en wat karamelachtige smaak. De smaak is in evenwicht met de geur: licht moutig, zoetig met duidelijke karameltoetsen. Moutbitterheid en iets gebrand. Door het toevoegen van gerookte mout krijgt dit bockbier een smokey bite mee.

Brons Bier:
Ontstaan uit een voorliefde voor bier brouwt oprichter en brouwmeester Sebastiaan Brons sinds 2015 experimentele biertjes in de achtertuin. In 2019 is samen met brouwmeester Aart Ligthart gestart met het opschalen van Brons Bier. Aart staat bekend om zijn verfijnde schroot- en brouwkwaliteit en is een trouwe kracht, klant en fijnproever van Brons Bier. In het jaar 2020 is er dan ook een officieel bedrijf ontstaan en samen vormen zij nu Brons Bier.

Sebastiaan heeft zich verder nog gespecialiseerd in het vak biersommelier, waardoor de inwendige mens dubbel getrakteerd wordt, met lekkere bieren én lekker eten. De dromen zijn groot, van het winnen van bierwedstrijden tot leverancier aan meerdere restaurants en wie weet ooit een eigen brewpub. Winnen is goud, bier is Brons zeggen wij dan ook graag.


Wij experimenteren graag met onze bieren. Dit doen wij door het gebruik van de wat vaak onbekende moutsoorten, hoppen en giststammen. Verrassende en onbekende combinaties van deze ingrediënten kenmerken onze bieren. Onze missie is om nog onbekende smaakcombinaties op te speuren en deze te perfectioneren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brons Bier Bockbier Life on the Rocks
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.