Solo Beer

Solo Beer
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

solo beer logo

In 2014 begint het verhaal als geintje tussen een aantal collega’s op de achterkant van een viltje. Je moet Puck’s bieren beginnen! Echt iets voor jou. Met een achtergrond in bier ingrediënten moet dat wel lukken!

We begonnen met experimenteren en het brouwen van de eerste liters bier naar eigen recept. De etiketten plakten we met de hand op de flessen. Alle vrije uren gingen op in de bieren. Vrienden, familie en bekende horeca ondernemers moesten proeven! Is het iets? Met steeds meer JA’s op zak gingen we door. Eerst met z’n 3en, maar daarna SOLO verder. 

In 2016 werd mijn passie voor ambachtelijk bier omgezet in een bedrijfje. We introduceerden onze eerste 3 bieren in eind 2016. Het begin was gemaakt. We brouwen onze bieren in de ketels van andere brouwerijen. Dat gaat goed, maar door de steeds toenemende vraag moeten we soms uitwijken naar andere brouwerijen. Het bier bleek een groot succes en het avontuur werd voortgezet.

Door de vele uitdagingen is het nog maar de vraag of we ooit van een droom op een biervilt zouden komen tot een roestvrijstalen realiteit van een eigen brouwerij. Mijn droom groeit nog steeds groter en het verhaal gaat door.

Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.