Grand Cru 2021 - Naeckte Brouwers

Grand Cru 2021 - Naeckte Brouwers

Elegast - Quadrupel - Naeckte Brouwers

is een heerlijke quadrupel uit Amstelveen

€ 3,39
Beschikbaarheid:
Op voorraad
SKU
Naeckte Quadrupel
  • Koop 6 voor
    € 3,22
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 3,05
    en bespaar 10%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 8718781907211
Merk Naeckte Brouwers
Percentage alcohol 10.0 %
Verpakking Bier Fles
Biersoort Quadrupel
Ideale drink temperatuur 10°
Land van herkomst Nederland
Stad van herkomst Amstelveen
Vanaf wanneer op de markt 2021
inhoud 33 cl
geadviseerd glas teku
Geadviseerd eten Mild Kaasje, Oude Kaas, Scherpe Kaas, Blauwschimmel Kaas, Chocolade, Zoet Desert, Stoofpot, Spareribs
kleur Donker Bruin
Smaakprofiel krachtig, rijk, toegankelijk
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 7
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 7
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 1
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 2

Naeckte Brouwers Elegast - quadrupel - 33cl fles

Elegast:
Een zwaar en stevig koperkleurige quadrupel met een volle verwarmende smaak met passende zoetigheid van rijp rood fruit en rozijnen.
Dit bier heeft op de Dutch Beer Challenge 2020 de bronzen medaille gewonnen.

Naeckte Brouwers:
In 2011 is brouwerij de Naeckte Brouwers opgericht door Michel Lagrand en Ab van der Veen met het idee het nieuwe bier van vroeger te brouwen. Wat ooit begon als een hobby en een passie, namelijk thuis bier brouwen, groeide in 2013 uit tot een serieuze bezigheid met de opening van het eerste brouwhuis in Amstelveen.

Nederland, een land met een rijke biergeschiedenis, was uitgegroeid tot een pilswoestijn en het ambacht van het vak was verloren gegaan. Michel en Ab hadden zich voorgenomen dit ambacht te herstellen en met liefde voor oude, klassieke bierstijlen de kunst van het brouwen nieuw leven in te blazen en mensen kwaliteitsbieren voor te zetten. Het was het begin van een prachtig bieravontuur.

In 2018 werd een belangrijke nieuwe stap gezet met de opening van een tweede, en veel grotere brouwerij, in de voormalig Annakerk in Amstelveen. En omdat bier naast genieten ook gezelligheid behelst werd datzelfde jaar een proeflokaal en cultureel centrum geopend met de naam ANNA, eveneens in de kerk.

Inmiddels heeft Naeckte Brouwers zich ontwikkeld tot een brouwerij die traditionele en mooi gebalanceerde bieren maakt voor ware Bourgondiërs en zijn de bieren uitermate geschikt voor bier/spijs combinaties of om mee te koken. De bieren worden omschreven als ‘het nieuwe bier van vroeger’. Klassiek met een eigentijdse twist, subtiel, authentiek, gastronomisch en puur. Bier gebrouwen met bezieling voor echte genieters.

De gebrouwen bieren werden goed ontvangen en beloond met vele prijzen, gewonnen tijdens de Dutch Beer Challenge, de grootste en meest professionele bierkeuring van Nederland. De Naeckte Brouwers scoorden goed in de klassieke stijlen zoals de Belgisch Blond, Dubbel en Quadrupel, maar wilden mensen ook graag smaakbommen kunnen bieden met een meer moderne insteek.

Vanwege die wens namen zij in 2019 aandeel in Pontus Brewing, een jong, speels en hip biermerk dat in 2013 door Nando Servais was opgericht. Pontus brouwt stijlvoorbeelden van meer hedendaagse of onbekende bieren en wil daarbij tot de beste van Nederland behoren. Iedere slok bier moet een feestje zijn waarbij het leven gevierd wordt. Die levenslustige insteek is een perfecte aanvulling op de bourgondische visie van Naeckte Brouwers.Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elegast - Quadrupel - Naeckte Brouwers
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.