Lost Joozy 2022

Lost Joozy 2022

Oops we did it a can - muifel brouwerij

Oops we did it a can - muifel brouwerij

Lost Berry Bombastiq

is een heerlijke fruitige sour uit Uitgeest.

€ 6,59
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
Lost Berry Bombastiq
  • Koop 6 voor
    € 6,26
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 5,93
    en bespaar 10%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 8720299303959
Merk Brouwerij Lost
Percentage alcohol 8.0 %
Verpakking Bier Blik
Biersoort Sour
Ideale drink temperatuur
Land van herkomst Nederland
Stad van herkomst Uitgeest
Vanaf wanneer op de markt 2022
inhoud 44 cl
geadviseerd glas teku
Geadviseerd eten Aardbeien, Zoet Kaasje, Jong Kaasje, Gekruid Oosters Eten, Geroosterde Groenten, Mango, Zoet Fruit, Bitterballen, Burger
kleur Blond
Smaakprofiel Fris, fruitig, zuur
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 6
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 6
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 7
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 1

Lost Berry Bombastiq - Fruited Sour - 44cl blik 

Berry Bombastiq:

Oh hey wat hebben we hier?! Wij verwelkomen BERRY BOMBASTIQ, onze fruited sour! Om iets specifieker te zijn een imperial fruited berliner weisse. Een traditioneel Duits bier dat in een modern jasje gestopt is. De berliner weisse ontstond namelijk al meer dan 400 jaar geleden als variant op het witbier. Wat het anders maakte? Nou, dit bier was zuur. Echter waren die Duitsers helemaal dol op dat frisse zuurtje, want in de 19e eeuw was het ‘t meest gedronken bier in Duitsland. — Wij hebben een modern tintje aan dit Duitse spektakel gegeven. Het bier is vergist op zo’n 120kg bosvruchtenpuree, waar voornamelijk bosbessen, frambozen en bramen in verwerkt zijn. En dan het alcoholpercentage! Deze is wel 8%, want wij vinden dat het zure karakter van het bier juist ontzettend mooi kan werken als het bier wat voller en ronder van smaak is. En om die volheid nog even wat verder op te krikken, is er een beetje lactose in het bier verwerkt. Al met al dus een heerlijk fruitig, vol en zuur bier. Cheers!

Brouwerij Lost:
Wij zijn 3 jonge gasten die al meer dan 10 jaar hechte vrienden zijn. De vriendengroep bestaat uit 10 man groot, dus het is altijd kneitergezellig! Ieder jaar is er binnen de vriendengroep een speciaal evenement waarbij we een competitie doen. De competitie van dat jaar was om zelf een bier te gaan brouwen. Op dat moment was iedereen in de groep namelijk de wereld van craft beer aan het ontdekken. Voor ons een unieke smaaksensatie in vergelijking met al dat macro-pils dat we op dat moment vaak dronken. Iedereen heeft zo veel plezier gehad in het maken van zijn eigen creatie! Van een whisky infused tripel tot een witbier met citroen- en pruimenschillen. Het was een dag vol plezier. Dit werd het begin van een nieuwe passie, want Stan en Lorenzo bleven maar brouwen. De potten en pannen werden ingeruild voor een elektrische brouwketel en het balkon werd ingewisseld voor een echte brouwlocatie. In een loods in Westzaan met een professionele keuken van pasteitjesmaker Pastechi Caribe konden we meer bier brouwen en hadden we eindelijk de ruimte die we wilde. Daar maken we tot op de dag van vandaag nog onze testbieren. Er begint naarmate je bieren beter worden wat aan je te knagen. De bieren worden door bekende en onbekende mensen gewaardeerd en vragen waar je te koop bent. Nou, helemaal nergens nog. Moet daar niet eens verandering in gaan komen? Dit heeft ons zo aan het denken gezet, dat we de stap hebben gemaakt. Dit was het ontstaan van LOST. LOrenzo en STan. Later kwam Michiel er ook nog bij. Hij was ontzettend enthousiast geraakt door de stappen die we aan het zetten waren. Craft bier drinken was ook 1 van zijn favoriete bezigheden en Stan en Lorenzo konden nog wel zo’n topper in het team gebruiken. Met 800 brouwerijen op dat moment moesten we het wel anders aanpakken dan de rest. Het werd daarom onze missie om bieren zonder grenzen te ontwikkelen. Recepten maken we nooit vanuit een kostenoogpunt. Het moet vooral lekker zijn. Als het bier dan wat meer kost, dan is dat maar zo. Dit is waar we voor staan. Topkwaliteit bieren die net even wat anders zijn met een leuk verhaal. Daarom zie je ons bier in blik, want dat is goed voor het milieu en goed voor de kwaliteit van het bier. Met flashy designs proberen we in het schap op te vallen en brengen we ons verhaal zowel online (social media) als offline (proeverijen, workshops) naar buiten. Daarmee luidt dan ook onze toepasselijke slogan: Let’s get LOST together!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lost Berry Bombastiq
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.