Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Badmintonplanet.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
is een heerlijke hoppige tripel die ontstaan is uit een samenwerking tussen Oersoep en de Hemel.
EAN | 8719325453621 |
---|---|
Merk | brouwerij oersoep |
Percentage alcohol | 9.0 % |
Verpakking Bier | Fles |
Biersoort | Tripel |
Ideale drink temperatuur | 9° |
Land van herkomst | Nederland |
Stad van herkomst | Nijmegen |
Vanaf wanneer op de markt | 2022 |
inhoud | 33 cl |
geadviseerd glas | teku |
Geadviseerd eten | Jong Kaasje, Mild Kaasje, Oude Kaas, Scherpe Kaas, Gegrilde Kip, Geroosterde Groenten, Toffee, Walnoten, Zoet Desert, Burger, Spareribs |
kleur | Goud |
Smaakprofiel | krachtig, rijk |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 8 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 7 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 2 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 6 |
Brouwerij Oersoep en de Hemel Paradiso - hoppige tripel - 33cl fles
Paradiso:
Voor onze 3de collab hebben we de samenwerking opgezocht met brouwerij de Hemel uit onze eigen prachtige Nijmegen.
Samen met Thieu, eigenaar van brouwerij de Hemel hebben we een recept ontwikkeld waarbij beide liefdes zijn gecombineerd. Belgisch speciaal bier en hoppige IPA's. Het eindresultaat, Paradiso!
Een flink hoppige tripel. De huisgist van de Hemel zorgt voor een mooie frisse en kruidige basis. Het bier is
vervolgens stevig gehopt met super fruitige Amerikaanse hoppen, die tegenwoordig veel gebruikt worden om IPA bieren te maken.
Verwacht smaken van tropisch fruit, een mooie moutige body en een stevig bittertje.
Een hartverwarmend en hemels bier!
Brouwerij Oersoep:
Bier maken is smaak maken. Oersoep is een eigenzinnige brouwerij die de wereld prikkelt met spannende smaken. Het Oersoep smaakprofiel wordt gekenmerkt door tenminste één van de volgende vier eigenschappen:
- Dorstlessende droogheid
- Heerlijke hoppigheid
- Een fris zuur briesje
- Funky soul
Brouwerij de Hemel:
De geboorte van de brouwerij vond plaats in 1983 in Heumen. Hier opende Brouwerij de Raaf als eerste Nederlandse speciaalbier brouwerij haar deuren. Twee verhuizingen, een naamswijziging en 16 jaar later vestigde Brouwerij De Hemel zich in de Commanderie van St. Jan in Nijmegen. Dit 12e -eeuwse klooster is sindsdien onze productielocatie en ook de plek waar het bier al jaren het meest gedronken is. In Brouwerscafé De Hemel zijn de 12 kranen altijd gevuld met verschillende brouwsels van de Hemel. In de kelders van de Commanderie vindt de productie van het bier plaats.
Vanaf het begin heeft de nadruk altijd gelegen op het brouwen van speciale bieren. Bieren die afwijken van wat de grote brouwers zoal in de vakken leggen. Ook het lokale en onafhankelijke zijn belangrijke eigenschappen van De Hemel. Wij maken bieren voor Nijmegen en doen dat op de manier die wij willen.
Maar in De Hemel gebeurt nog veel meer. In de distilleerderij worden bieren omgetoverd tot likeur, jenever en bierbrand. In de azijnreactor wordt het bier azijn, en van deze azijn wordt de enig echte biermosterd van de Hemel gemaakt.