Pohjala Banger

Pohjala Banger

To Ol Jule Malt

To Ol Jule Malt

Pohjala en Lervig Gone Camping

is een barrel aged imperial stout ontstaan uit een samenwerking tussen Pohjala en Lervig.
Advice Price: € 0,00
€ 7,39
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Pohjala Lervig Camping
  • Koop 6 voor
    € 7,02
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 6,65
    en bespaar 10%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 4742976014693
Merk Pohjala Beer
Percentage alcohol 11.5 %
Verpakking Bier Fles
Biersoort Barrel Aged, Imperial Stout
Ideale drink temperatuur 14°
Land van herkomst Estland
Stad van herkomst Tallinn
Vanaf wanneer op de markt 2021
inhoud 33 cl
geadviseerd glas teku
Geadviseerd eten Mild Kaasje, Oude Kaas, Scherpe Kaas, Chocolade, Mango, Pittige Snacks, Roasted Bacon, Pizza
kleur Donker Bruin
Smaakprofiel krachtig, rijk
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 8
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 7
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 1
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 2

Pohjala en Lervig Gone Camping - imperial stout op rum en whisky vaten - 33cl fles

Gone Camping:
Een uitzonderlijke samenwerking van Põhjala en Lervig, geïnspireerd door goede tijden samen rond het kampvuur! Deze Imperial Stout heeft 11 maanden gerijpt in vaten van rum, scotch en mezcal. Hierdoor heeft het bier sterke tonen van hout, rook, kruiden, ahornsiroop, donkere chocolade, espresso, gedroogd fruit en zoethout. De aromaten veranderen weer helemaal naarmate het bier warmer wordt. Dus neem de tijd dienovereenkomstig met de fles - u zult er geen spijt van krijgen! Dit bier onthult veel verschillende niveaus van smaken.

Pohjala:
Bij Põhjala experimenteren we regelmatig om ons vak aan te scherpen, ons aanbod aan stijlen te verbreden en onze kennis van de laatste trends te verdiepen. Deze proeven hebben geleid tot Imperial Goses, klassieke Barley Wines en vele andere specialiteiten. We werken samen met vrienden van zo ver weg als Peking, en buren in de buurt. Of we nu brouwen met onze broeders uit Kopenhagen, Londen of Portland, het resultaat is altijd iets bijzonders.


Lervig:

Bij {LERVIG LOCAL} hebben we een brouwerij van 500 liter geïnstalleerd die 50 keer kleiner is dan de brouwerij op onze productielocatie. Dit geeft onze brouwers de flexibiliteit om nieuwe recepten uit te proberen, met gekke ideeën te experimenteren of hun favoriete stijlen te brouwen. Vanwege de kleine omvang van de opstelling bij {LERVIG LOCAL}, zijn er geen beperkingen aan wat we daar willen proberen. BEPERKTE BROUWGROOTTE {LERVIG LOKAAL} Als je ooit {LERVIG LOCAL}-producten op de taplijst ziet, weet je dat er iets speciaals aan is. Elke batch die bij Local wordt geproduceerd, levert maximaal 15 vaten op, en vaak minder dan dat. Deze limited bieren worden altijd geserveerd bij {LERVIG LOCAL} en {LUCKY}, dus je krijgt de kans om te proeven wat onze brouwers hebben verzonnen. MET DE BESTE BROUWERIJEN VAN DE WERELD Ons internationale team heeft de wereld rondgereisd en contacten gelegd met talloze mensen van over de hele wereld. Bij {LERVIG LOCAL} hebben we nu een locatie om onze vrienden en 's werelds beste brouwerijen constant welkom te heten in Stavanger en onze samenwerkingen lokaal te serveren. Je kunt de grootste en meest gewilde namen van ambachtelijke bieren verwachten op de taplijsten in onze bars.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pohjala en Lervig Gone Camping
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.