Rott. Melk

Rott. Melk

Rott. Vriend

Rott. Vriend

Rott. Droom

is een hazy IPA uit Rotterdam.

€ 3,79
Beschikbaarheid:
Op voorraad
SKU
Rott. Droom
  • Koop 6 voor
    € 3,60
    en bespaar 5%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 8719327336786
Merk Rott. Brouwers
Percentage alcohol 6.4 %
Verpakking Bier Blik
Biersoort India Pale Ale (IPA)
Ideale drink temperatuur
Land van herkomst Nederland
Stad van herkomst Rotterdam
Vanaf wanneer op de markt 2021
inhoud 33 cl
geadviseerd glas teku
Geadviseerd eten Aardbeien, Jong Kaasje, Gegrilde Kip, Gekruid Oosters Eten, Mexicaanse Hapjes, Vissnacks, Walnoten, Zouten Borrelnootjes
kleur Goud
Smaakprofiel bitter, Fris
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 5
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 3
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 1
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 5

Let op: Dit bier wordt verkocht inclusief €0,15 statiegeld, dit zit al bij de prijs inbegrepen. Het blik kan je weer inleveren bij een inzamelpunt (bijvoorbeeld in de supermarkt) om je statiegeld terug te krijgen.

Rott. Droom - Hazy IPA- 33cl blik

Droom:
Een Hazy IPA flink gehopt met Citra, Sabro en Calista hop. Deze hoppen geven het bier aroma’s van tropisch fruit, citrus, steenfruit en kokos. Een heerlijke doordrinker die eindigt met een cleane bitterheid.

Rott. Brouwers:
Stoer bier uit Rotterdam Wij zijn ROTT. Brouwers. Biermakers uit – hoe kan het ook anders – Rotterdam. We ontwikkelen bieren voor mensen om te genieten van het leven en het moment. Onze focus ligt op het brouwen van moderne en stoere bieren, met name naar Engels en Amerikaans voorbeeld. We experimenteren graag, maar de kwaliteit en de doordrinkbaarheid van het bier verliezen we niet uit het oog. Het resultaat is steeds weer verrassende en smaakvolle bieren. We staan open voor nieuwe ideeën en open voor de mensen die onze bieren drinken en schenken. Daarom houden we van persoonlijk contact, vertellen we graag het verhaal bij onze bieren en werken we graag samen met andere brouwerijen en ondernemers. In alles staat bij ons plezier voorop. Bier = plezier. Dat willen we overal in terug laten komen: tijdens het brouwen, in onze smaken of wanneer je ons tegenkomt op bijvoorbeeld festivals. En dat plezier delen we graag met jullie. Cheers!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rott. Droom
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.