Oops We Brewed It Again My Pornstar martini Exploded NEIPA - Zuyd Craft

Oops We Brewed It Again My Pornstar martini Exploded NEIPA - Zuyd Craft

De Drie Ringen Blond

De Drie Ringen Blond

Thank God it's Quipa Time - Eem bier en X-brewing

is een royaal gehopte quadrupel en is vol van smaak.
Advice Price: € 0,00
€ 3,79
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
eem x brewing quipa
  • Koop 6 voor
    € 3,60
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 3,41
    en bespaar 10%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 8718868308887
Merk X-Brewing
Percentage alcohol 9.5 %
Verpakking Bier Fles
Biersoort India Pale Ale (IPA), Quadrupel
Ideale drink temperatuur
Land van herkomst Nederland
Stad van herkomst Elburg
Vanaf wanneer op de markt 2022
inhoud 33 cl
geadviseerd glas teku
Geadviseerd eten Oude Kaas, Scherpe Kaas, Blauwschimmel Kaas, Chocolade, Roasted Bacon, Toffee, Vissnacks, Walnoten, Asperges
kleur Donker Bruin
Smaakprofiel krachtig, rijk
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 8
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 6
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 1
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 7

 Eem bier en X-brewing Thank God it's Quipa Time - quadrupel IPA - 33cl fles

Thank God it's Quipa Time:
Thank god it's quipa time! Is een prettige collaboration met Eem bier.
Dit bier is een royaal gehopte quadrupel en is vol van smaak.
Geniet van de mooie bitterheid, aangevuld met aroma's van mango, tropisch fruit en peer. 

X-Brewing:

Wij zijn Eva ten Haaf en Dennis Admiraal. En wij hebben het merk X-brewing opgestart.

Na 5 jaar hobby brouwen in de keuken heb ik (Eva) besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken. Dat was wel even heftig want ik heb mijn baan opgezegd, mijn auto verkocht en ben bier gaan maken bij de Noord-Hollandse Bierbrouwerij. Zonder enige naamsbekendheid ging ik bij iedereen langs met mijn lekkere bieren en goed verhaal en het is in nog geen 3 jaar tijd ontzettend hard gegaan qua verkooppunten.

Gelukkig ben ik niet alleen: Dennis zorgt voor achtergrondzaken zoals de administratie, belastingdienst en receptuitwerking. Kort gezegd... de dingen waar ik minder goed in ben of de rust niet voor heb.

De bieren varen onder het merk X-brewing. De X staat voor het net apartere stukje smaakbeleving in bier. Omdat ik aparte of echte smaken heel belangrijk vind komt dit ook terug in ons bier. Ik vind dat hetgeen wat op het etiket staat zeker te proeven of te ruiken moet zijn in het bier. Wat er staat zal je echt beleven. Zo bevat onze Fruity Madness een grote hoeveelheid Mosaic-hop, kun je in Two Big Friends naast de bananen-esters niet om de komkommer heen, bevat Coffee in the Morning een aanzienlijke hoeveelheid coldbrew-koffie, wordt er niet bespaard op vanille in The Sky is Grey en is bockbier Alle the Leaves are Brown een aparte smaaksensatie door de hoeveelheid dragon. Recepten die nog op plank liggen zijn bijvoorbeeld een zeer frambozige frambozenpoorter, een peanutstout die echt naar pindakaas smaakt en nog veel meer geks.

Mag het ietsje meer zijn? Jazeker!

Eem Bier:

Brouwerij Eembier is in 2006 opgericht door Ruud van Moorst en bestaat inmiddels alweer 15 jaar. Toen de brouwerij werd opgericht had Ruud maar één doel: mooie, vernieuwende bieren brouwen. Met zijn geur, smaak en afdronk vertelt ieder bier zijn eigen verhaal.

Alle bieren van Eembier worden gebrouwen met enkel water, mout, hop en gist. Kruiden, extracten en andere toevoegingen worden dus niet gebruikt. Dit is op het eerste gezicht beperkend, maar het biedt de brouwers veel uitdaging. Doordat Eembier al haar aroma’s enkel haalt uit de vier basisingredienten worden de brouwers gedwongen om zich enorm te verdiepen in de grondstoffen en processen. Door écht te kijken naar hoe bepaalde hop- en moutsoorten in elkaar zitten, krijgen de brouwers van Eembier het iedere keer weer voor elkaar om verrassende en aromatische bieren te produceren zonder het gebruik van toevoegingen. Dat zorgt ervoor dat alle bieren van Brouwerij Eembier volledig zuiver zijn.

Na lang huurbrouwer bij een groot aantal brouwerijen te zijn geweest, is Eembier sinds 2018 gevestigd in Hanzestad Elburg. Een mooie, grote locatie aan de gracht waar de brouwerij door vier werknemers draaiende wordt gehouden. Op deze locatie wordt gebrouwen, afgevuld, én worden er regelmatig rondleidingen gegeven om geïnteresseerden een kijkje te geven in het brouwproces, waarna zij kunnen genieten van een proefplankje met diverse bieren tussen de pruttelende ketels.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thank God it's Quipa Time - Eem bier en X-brewing
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.