Moersleutel Lori

Moersleutel Lori

Pohjala en Lervig Gone Camping

Pohjala en Lervig Gone Camping

Van Moll Chocolate Overlord

is een unieke belgian chocolate stout uit Eindhoven.
Advice Price: € 0,00
€ 3,59
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Moll Chocolate Overlord
  • Koop 6 voor
    € 3,41
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 3,23
    en bespaar 10%
Incl. BTW

Brouwerij Van Moll Chocolate Overlord- belgian chocolate imperial stout - 33cl fles

Chocolate Overlord:
Stouts en donkere chocolade zijn sowieso al dikke vrienden, maar voor deze special hebben we dat nog eens extra onderstreept. Met een dikke stift.
We voegden namelijk een schandalige hoeveelheid vers gebrande cacao nibs van Chocolatemakers toe aan de maischketel. Om het bier nog bijzonderder te maken gebruikten we ook onze nieuwe favoriete Belgische gist: die van Rochefort. Dat geeft het bier een subtiel fruitige toets.
Laat je doodknuffelen door dit monsterlijke bier. Death by Chocolate Overlord!


Brouwerij Van Moll:
Hoi, wij zijn Van Moll. Gek op bier, daarom brouwen we het. We experimenteren en balanceren, gedurfd, soms ’n tikje gek, maar nooit over het randje. Traditie, kennis en eigenwijsheid met altijd aandacht voor balans. Een vaste core range aan bieren en een wisselend assortiment aan waanzinnige specials. Maar… bier draait volgens ons om veel meer dan een gebalanceerde smaak. Het gaat om het prikkelen van al je zintuigen. Daarom geven we dezelfde aandacht en toewijding die we aan onze bieren geven, ook aan alles wat er buiten het glas gebeurt. Zo voegen we extra ingrediënten toe zoals kunst, muziek, food, film en leuk & leerzaam leesvoer. Om je beleving compleet te maken. Keer op keer. Van Moll boost je bierbeleving.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Van Moll Chocolate Overlord
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.