100 Watt Non de Jus Winter BA Vermouth

100 Watt Non de Jus Winter BA Vermouth

100 Watt 150 Watt BA Moscatel

100 Watt 150 Watt BA Moscatel

100 Watt 150 Watt BA Madeira

is een heerlijke quadrupel die nog net iets lekkerder is geworden door een aantal maanden op de juiste wijnvaten gelegen te hebben.

Advice Price: € 0,00
€ 5,59
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
150 Watt BA Madeira
  • Koop 6 voor
    € 5,31
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 5,03
    en bespaar 10%
Incl. BTW

100 Watt 150 watt BA Madeira - barrel Aged quadrupel - 33cl fles

150 watt BA Madeira:
Een prachtig gemaakte Madeira-wijn is, net als sherry, zo'n uniek product. Het is die rijke, gerijpte, oxidatieve smaak (gedroogd fruit, noten, karamel) die zo goed werkt met onze 150 Watt. We houden van de traditionele rustige manier waarop de wijn wordt gemaakt, waarbij je de rijkdom aan aroma's kunt proeven die zich in je neus en mond ontvouwen. De combinatie van de twee is als een oude dame die je haar levensverhaal vertelt wanneer ze zich op haar gemak voelt. En omdat je de tijd neemt om te luisteren.


100 watt:
Speciaal bier is hip! Is dat erg? Nee, integendeel, wij vinden het hartstikke gaaf dat er zoveel mooie bieren worden gebrouwen door evenzoveel kleine onafhankelijke brouwerijen. En wij zijn trots dat we van deze beweging deel mogen uitmaken. Klinkt cliché, maar dat doen we met onverholen passie en plezier. Met zoveel stijlen en variaties is het niet gek dat steeds meer mensen de veelzijdigheid en mogelijkheden van bier beginnen te waarderen. Bier doet inmiddels niet meer onder voor wijn of whisky. En daar worden we gelukkig van!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:100 Watt 150 Watt BA Madeira
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.