Barrel Project 21.03 - Brouwerij t Meuleneind

Barrel Project 21.03 - Brouwerij t Meuleneind

Moersleutel Octane Overlord

Moersleutel Octane Overlord

Barrel Project 21.10 - Brouwerij t Meuleneind

is een stout die de nodige maanden in een whiskey vat heeft gerepen.

Advice Price: € 0,00
€ 9,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Meuleneind Barrel 21.10
  • Koop 6 voor
    € 9,02
    en bespaar 5%
Incl. BTW

Brouwerij 't Meuleiend Barrel Project 21.10 - stout bier op whiskey vaten - 37.5cl fles

Barrel Project 21.10
Cask Type: Highland Park Peated Whiskey. Beer style: Bombast

Brouwerij 't
Meuleneind:

In 2013 begon Brouwer Jan amateuristisch te experimenteren met het basis brouwen. Hij kreeg van zijn zoon, Brouwer Joost, voor zijn verjaardag een extract in blik, zo eentje, waarmee je je eigen biertje kan brouwen. Dat dit eerste brouwsel nog wat aan de smaak te wensen overliet, dat is een understatement, maar een nieuwe hobby is geboren.

In 2017, na dit proces serieus genomen te hebben; uitgeprobeerd, gerommeld, geproefd en verfijnd te hebben is deze hobby uitgegroeid tot een heuse brouwerij. Dit proces was zo aanstekelijk, dat Brouwer Joost ook niet weg te slaan was bij de ketels. Brouwerij 't Meuleneind, heeft haar drijfkrachten gevonden.

Zo ongeveer eind 2019 is het uit de hand gelopen: brouwers Joost en Jan zeiden hun baan op, om al hun tijd in de brouwerij te kunnen steken. Nieuw apparatuur werd binnengehaald, en het assortiment is nog altijd groeiende. Een ding is zeker: er zit aandacht en liefde in de bieren van Brouwerij 't Meuleneind, en dat proef je!

Barrel Aged bieren:
In onze brouwerij laten we ook diverse bieren rijpen op barrels. Dit rijpingsproces zorgt voor verrassende smaken, die per vat verschillend zijn. We hebben regelmatige nieuwe Barrel Aged bieren. De Barrel Aged bieren zijn beperkt beschikbaar en zijn over het algemeen snel uitverkocht. Houdt onze socials in de gaten voor updates!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barrel Project 21.10 - Brouwerij t Meuleneind
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.