Eeuwig Bijzonder batch 02 Eeuwig Zonde Barrel Aged

Eeuwig Bijzonder batch 02 Eeuwig Zonde Barrel Aged

Hert Bier Hopvol Leven

Hert Bier Hopvol Leven

Bierpakket Eeuwig Zonde

Zelf samen te stellen bierpakket van de brouwerij uit Someren Eeuwig Zonde.

€ 22,99
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
Bierpakket Eeuwig Zonde
  • Koop 3 voor
    € 22,51
    en bespaar 2%
  • Koop 6 voor
    € 21,32
    en bespaar 7%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 8719992386482
aantal bieren in pakket 6
Aantal glazen in pakket 0
Biersoort gemengd
Percentage alcohol gemengd

Eeuwig Zonde Proefbox - 6 bieren naar keuze.

Speciaalbierkoning.nl geeft u de mogelijkheid om zelf de bieren te kiezen die u in de Eeuwig zonde proefbox wenst. U kunt bovenaan aangeven welke bieren u wenst. U kunt ook kiezen om meerdere keren voor hetzelfde bier te gaan.

De bieren die u kunt kiezen zijn:

Eeuwig Zonde Blond
Het als eerste geboren bier in onze brouwerij en daardoor stoer en onweerstaanbaar. Dit Eeuwig Zonde Blond bier is vlot doordrinkbaar en  toegankelijk voor een ieder.Door de toevoeging van vier verschillende kruiden geeft dit Blond bier haar typische smaak vrij en is daardoor kruidig en aromatisch.U zult versteld staan van de fris parelende afdronk met een zacht bittere nasmaak.

Eeuwig Zonde Dubbel
Deze stevige dubbel is de tweede telg uit de familie van Eeuwig Zonde. Een donker bier met een krachtige uitgesproken smaak met toetsen van karamel en geroosterde mouten die het bier een uniek en rijk aroma geven. Door het gebruik van de jeneverbes krijgt dit bier een mooi subliem pittig karakter en is zo toch mooi in balans. De Eeuwig Zonde Dubbel is een volmondig en robuust bier dat gebrouwen is uit een selectie van alleen de beste ingrediënten en heeft een iets bitterzoete afdronk. Voor de kenners die durven te zondigen.

Eeuwig Zonde Tripel
Deze derde telg uit de familie van Eeuwig Zonde is niet de minste. Een echte Tripel die volmondig en krachtig overkomt door het gebruik van drie verschillende graansoorten. De gouden kleur, de romige schuimkraag en het parelende koolzuur zorgen er niet alleen voor dat dit bier mooi in het glas staat, maar ook dat de geur en de zacht bittere nasmaak zorgen voor een sublieme smaakbeleving.

Eeuwig Zonde Quadrupel
Een donkere gerstewijn met een onderscheidend karakter. Deze Quadrupel heeft een complexe smaak met duidelijke aanwezigheid van mout en alcohol. Je proeft in dit bier de karamel tot donker fruit en van kruiden tot bruine kandij. Deze Quadrupel is vol en rond en geeft een alcoholwarmend mondgevoel.

Eeuwig Zonde Session IPA
Eeuwig Zonde Session IPA is een laag alcoholische India Pale Ale met een frisse, dorstlessende afdronk, exotische aroma’s van fruitige hoppen en een aangename bitterheid. Ondanks dat het alcohol wat lager is, heeft deze IPA toch een volle ronde smaak.

Eeuwig Zon
Een hooggistend Blond bier speciaal gebrouwen met vier granen: gerst, haver, tarwe en rogge om de zon te vieren. Lekker zittend in de eerste voorjaarszon op een terras of gewoon thuis in de tuin gaan we genieten van dit heerlijke bier.Vol met ingrediënten die dit bier fris en sprankelend laten smaken als een mooie zonnige dag.Je ruikt de bloesem in het glas en de smaak is verrassend zacht en bloemig met een hoppige afdronk.

Eeuwig Zonde Bok
Dit stevig rood/bruin bier met een rode gloed en met de smaken van mout, noten en rood fruit geeft je een heerlijk warm gevoel zodat de herfst een jaargetijde wordt om te genieten.  Dit Bokbier komt zo mooi tot zo’n recht als de dagen korter en de avonden langer worden.

Eeuwig Zonde Lust & Zonde
Deze Singlehop Tripel van 9% is het resultaat van een collabbrew van de brouwerijen Maallust uit Veenhuizen en Eeuwig Zonde uit Someren. Onze LUST & ZONDE geeft de lust van het bierbrouwen aan en het is zonde om ons bier niet te willen proeven. De Tripel LUST & ZONDE is een goudgeel bier met een pittig en hartverwarmend karakter door het gebruik van gedroogde pepers en geeft door de Azaccahop een hele mooi smaakervaring van mango en meer tropisch fruit. Het bier heeft een mooie balans in pittigheid, bitterheid en frisheid. Je krijgt letterlijk een warm gevoel van binnen.

U kunt er ook voor kiezen om dit bierpakket in onze bierwinkel in Eindhoven samen te stellen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bierpakket Eeuwig Zonde
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.