Bierpakket Hert Bier 2 bier + glas

Bierpakket Hert Bier 2 bier + glas

Brouwerij de Twee Leeuwen Dolle Dinsdag - Saison Blanche

Brouwerij de Twee Leeuwen Dolle Dinsdag - Saison Blanche

Bierpakket Hert Bier 4 bier + glas

Bierpakket met 4 klassieke hert bieren naar keuze en een glas in een mooie houten kist.

€ 23,99
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
pakket Hert Bier 4 glas
  • Koop 5 voor
    € 21,59
    en bespaar 10%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
aantal bieren in pakket 4
Aantal glazen in pakket 1
Biersoort gemengd
Percentage alcohol gemengd

Zelf samen te stellen bierpakket met een origineel Hert glas in een houten Hert Bier kist.

De Puttense brouwerij Hert Bier heeft een fantastische collectie klassieke speciaal bieren. Deze Veluwse brouwer heeft een aantal houten kistjes ontwikkelt om deze bieren extra mooi aan de man te brengen. Omdat speciaalbierkoning het belangrijk vindt dat u zelf de keuze heeft welke Hert bieren u wenst te ontvangen kunt u bovenaan zelf aangeven welke smaken u wenst. Als u 2 of 3 dezelfde bieren wenst kan dat ook. U kunt de bierkist ook samen stellen in onze bierwinkel in Eindhoven.

De bieren die u kunt kiezen;

- Blond Bier - Dorps Leven. Een prachtige gele kleur met een fijne schuimkraag. Een mooi blond bier met extra bittermout. Je ervaart een mooie balans in het glas tussen zoet, fris en een vleugje bitterheid. Een toegankelijk bier voor elk moment van de dag.


- Dubbel Bier – Dubbel Leven. Door het gebruik van chocolademout krijgt het bier de roodbruine kleur. Bij dit bier proef je de licht zoetige smaak en ruik je de cacao. Bij de eerste slok beleef je een fris en zacht mondgevoel met een lange droge afdronk. Een bier om bij weg te dromen.


- Tripel Bier - Zwaar Leven. Dit honinggele bier is het paradepaardje van Hert Bier. Het is een tripel met een mooie bitterheid en een zoetje. Het is een allemansvriend, door de goed op elkaar afgestemde ingrediënten. Laat je verrassen door de bijzonder prettige afdronk.


- Bock Bier - Wild Leven. Dit bockbier heeft een aantrekkelijke donkerbruine kleur. Je proeft mooie zoete tinten met een moutsmaak door gebrande caramelmout. Smaakvol tot ver in de winter door de gebruikte kruiden.


- Weizen Bier - Nieuw Leven. Deze troebele en frisse Weizen geeft je de beleving van een zomers terras. Van dit fruitige bier wil je lang genieten. De troebelheid van tarwemout en het kruidige karakter van de gist geven je een nieuwe ervaring.


- Amber Bier - Lang zal ze Leven. Wat maakt onze Amber bijzonder? Naast dat de kleur warm en mooi is, is het magische woord:  Hop! Tongstrelend. Je ervaart een fris bittertje, maar het bier is ook fruitig met fluweelzachte afdronk.

:

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bierpakket Hert Bier 4 bier + glas
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.