Van Moll Morricone

Van Moll Morricone

Oersoep Laika

Oersoep Laika

Blueberrie Pie Stout - Brouwerij t Meuleneind

is een unieke stout geïnspireerd op een overheerlijke blueberrie pie.

Advice Price: € 0,00
€ 3,09
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Meuleneind Blueberrie Pie
  • Koop 6 voor
    € 2,94
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 2,78
    en bespaar 10%
Incl. BTW

Brouwerij t Meuleneind Blueberrie Pie Stout - Pastry Stout - 33cl fles

Blueberrie Pie Stout:
Geen 'blue Mondays' meer voor jou. want met deze heerlijke Blueberry Pie Stout van Brouwerij 't Meuleneind kun je van ieder moment een feestje maken.

Proef de verfijnde combinatie tussen koffie- en chocoladetoetsen samen met het zoete van de bio zwarte bessen uit Zeeland.Brouwerij 't Meuleneind:
In 2013 begon Brouwer Jan amateuristisch te experimenteren met het basis brouwen. Hij kreeg van zijn zoon, Brouwer Joost, voor zijn verjaardag een extract in blik, zo eentje, waarmee je je eigen biertje kan brouwen. Dat dit eerste brouwsel nog wat aan de smaak te wensen overliet, dat is een understatement, maar een nieuwe hobby is geboren.


In 2017, na dit proces serieus genomen te hebben; uitgeprobeerd, gerommeld, geproefd en verfijnd te hebben is deze hobby uitgegroeid tot een heuse brouwerij. Dit proces was zo aanstekelijk, dat Brouwer Joost ook niet weg te slaan was bij de ketels. Brouwerij 't Meuleneind, heeft haar drijfkrachten gevonden.


Zo ongeveer eind 2019 is het uit de hand gelopen: brouwers Joost en Jan zeiden hun baan op, om al hun tijd in de brouwerij te kunnen steken. Nieuw apparatuur werd binnengehaald, en het assortiment is nog altijd groeiende. Een ding is zeker: er zit aandacht en liefde in de bieren van Brouwerij 't Meuleneind, en dat proef je!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blueberrie Pie Stout - Brouwerij t Meuleneind
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.