Brewdog Zip Code

Brewdog Zip Code

Brewdog Teku Glas

is een prachtig teku glas van Brewdog.
Advice Price: € 0,00
€ 4,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Brewdog Teku Glas
  • Koop 3 voor
    € 4,74
    en bespaar 5%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Brewdog
Soort Teku
inhoud 30 cl
hoogte 20 cm
Diameter 9.0 cm

Brewdog - Teku - 30 cl

Brewdog:
De Schotse oprichters van BrewDog, Martin Dickie en James Watt, raken op een gegeven moment verveeld van de industrieel gebrouwen bieren, zoals de lagers en de ales, die de markt domineren. De twee nemen het heft in eigen hand en besluiten hun eigen bieren te gaan brouwen. Zo wordt BrewDog in april 2007 geboren.
BrewDog groeit explosief en wordt in een mum van tijd zo succesvol, dat Martin en James op zoek moeten naar een nieuwe locatie. Via crowdfunding wordt uiteindelijk een nieuwe brouwerij gefinancierd in Ellon, 25 kilometer ten noorden van Aberdeen. Het is een van de meest technologisch geavanceerde en milieuvriendelijke brouwerijen ter wereld.
In 2010 opende de brouwerij een eerste bar in Aberdeen, in 2011 gevolgd door bars in Edinburgh, Glasgow en Londen. In 2011 had de brouwerij 67 mensen in dienst en haalde een jaarcapaciteit van 26.750 hl. In 2010 werd James Watt in Schotland verkozen tot ondernemer van het jaar.
In 2017 opende BrewDog een brouwerij in Columbus, Ohio en recentelijk in 2019 een brouwerij in het Australische Brisbane. Wederom via crowdfundig gefinancierd.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brewdog Teku Glas
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.