Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Badmintonplanet.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
EAN | 8720165163724 |
---|---|
Merk | Bronckhorster Brewing Company |
Percentage alcohol | 12.0 % |
Verpakking Bier | Fles |
Biersoort | Barrel Aged, Tripel |
Ideale drink temperatuur | 9° |
Land van herkomst | Nederland |
Stad van herkomst | Rha |
Vanaf wanneer op de markt | 2023 |
inhoud | 33 cl |
geadviseerd glas | kelk |
Geadviseerd eten | Gekruid Oosters Eten, Mexicaanse Hapjes, Pittige Snacks |
kleur | Koper |
Smaakprofiel | fruitig, krachtig |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 7 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 3 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 2 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 4 |
Bronckhorster Brewing Company Barrel Aged Series No. 39 - tripel op bourbon vaten - 33cl fles
Barrel Aged Serie no.39:
Als basis in dit nieuwe bier in de barrel aged serie hebben de brouwers van Bronckhorster gekozen voor een tripel. Nadat deze 13.5 maanden heeft liggen rijpen op Woodford Reserve Bourbon vaten, heeft deze tripel aroma's van bourbon en vanille. Ook kan de fijnproever tinten van kruiden en kokosnoot herkennen. Dankzij de toegevoegde sinaasappelschil heeft dit bier ook nog een fruitige smaak.
Bronckhorster Brewing Company:
Bronckhorster Brewing Company is een brouwerij, waar op ambachtelijke wijze zowel klassieke bierstijlen als innovatieve bieren gebrouwen worden. De in prive-bezit zijnde brouwerij is omringd met het prachtige en historische landschap van de Achterhoek. We zijn een trots en betrokken lid van de lokale gemeenschap. Hoofdbrouwer en oprichter Steve Gammage leidt een getalenteerd brouwteam dat recepten ontwikkelt om bieren van hoge kwaliteit te produceren. Dit doen we door alleen te werken met de beste ingrediënten. Het team streeft ernaar om bieren te brouwen met unieke smaken. Via deze smaken willen we verhalen oproepen over personen en plaatsen, die ons hebben geïnspireerd en die onze banden met de Achterhoek en haar historie benadrukken.