Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Badmintonplanet.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
is een heerlijke quadrupel gerijpt op Saint Julien Medoc Chateau Leonville Poyferre vaten van Bronckhorster.
EAN | 8720828382196 |
---|---|
Merk | Bronckhorster Brewing Company |
Percentage alcohol | 13.0 % |
Verpakking Bier | Fles |
Biersoort | Barrel Aged, Quadrupel |
Ideale drink temperatuur | 9° |
Land van herkomst | Nederland |
Stad van herkomst | Rha |
Vanaf wanneer op de markt | 2024 |
inhoud | 33 cl |
geadviseerd glas | teku, tulp |
Geadviseerd eten | Zoet Kaasje, Jong Kaasje, Mild Kaasje, Oude Kaas, Scherpe Kaas, Steak |
kleur | Donker Bruin |
Smaakprofiel | donker, krachtig, Moutig, rijk |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 9 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 5 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 1 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 7 |
Bronckhorster Barrel Aged Series no. 42 - 13% - 33cl fles
Barrel Aged Series no. 42:
Met trots presenteren we een nieuwe editie in onze geliefde Barrel Aged Serie: de no. 42. Een Barrel Aged Quadrupel dat 12 maanden op Saint Julien Medoc Chateau Leonville Poyferre vaten heeft gerijpt om zijn unieke karakter en complexiteit te ontwikkelen. In de neus zijn tonen van donker fruit, chocolade en vanille te herkennen. De smaak is vol en krachtig, met een zoete basis van karamel en gedroogd fruit. De wijnachtige tonen van het vat zijn goed te proeven, met tonen van cassis, hout en kruiden. De afdronk is lang en rijk, met een lichte bitterheid.
Bronckhorster Brewing Company
Bronckhorster Brewing Company is een brouwerij, waar op ambachtelijke wijze zowel klassieke bierstijlen als innovatieve bieren gebrouwen worden. De in prive-bezit zijnde brouwerij is omringd met het prachtige en historische landschap van de Achterhoek. We zijn een trots en betrokken lid van de lokale gemeenschap. Hoofdbrouwer en oprichter Steve Gammage leidt een getalenteerd brouwteam dat recepten ontwikkelt om bieren van hoge kwaliteit te produceren. Dit doen we door alleen te werken met de beste ingrediënten. Het team streeft ernaar om bieren te brouwen met unieke smaken. Via deze smaken willen we verhalen oproepen over personen en plaatsen, die ons hebben geïnspireerd en die onze banden met de Achterhoek en haar historie benadrukken.