De Dorstlesser bierpakket 4-pack

De Dorstlesser bierpakket 4-pack

Stoute Gijt - Brouwerij de Natte Gijt

Stoute Gijt - Brouwerij de Natte Gijt

De Dorstlesser bierpakket 6-pack

Het hele assortiment van De Dorstlesser in 1 bierpakket!
€ 24,99
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
Dorstlesser pakket 6
  • Koop 3 voor
    € 23,74
    en bespaar 5%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 9508277965264
aantal bieren in pakket 6
Aantal glazen in pakket 0
Biersoort Blond, India Pale Ale (IPA), Quadrupel, Saison, Tripel, Weizen
Percentage alcohol 9.5 %

Brouwerij De Dorstlesser bierpakket 6-pack - 6 x 33 cl

Brouwerij De Dorstlesser

Brouwerij De Dorstlesser bestaat uit liefhebbers van speciaalbier en liefhebbers van de stad Utrecht. Ze proberen door middel van hun biertjes mensen kennis te laten maken met de Utrecht. Op dit moment zijn dat een zestal unieke speciaalbieren. Op dit moment hebben ze nog geen eigen brouwerij, dus ze werken nauw samen met lokale brouwerijen om hun doel te realiseren.

Bierpakket 6-Pack

In dit bierpakket zitten alle bieren van brouwerij De Dorstlesser. Elk van deze bieren brengt je langs een bezienswaardigheid uit Utrecht. Deze biertjes zijn gebrouwen in samenwerking met verscheidene brouwerijen in Utrecht. Dit pakket bevat de volgende biertjes:

112 India Pale Ale

112 in de naam van dit biertje staat niet voor het alarmnummer, maar voor de hoogte van de Domtoren, hét icoon van de stad Utrecht en de hoogste kerktoren in Nederland. Speciaal hiervoor heeft brouwerij De Dorstlesser een hopige IPA gebrouwd, dankzij de Amerikaanse hopsoorten. Het biertje heeft een aangename bitterheid en aroma's van perzik.

Uforisch Saison

Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Inktpot, heeft brouwerij De Dorstlesser een saison gebrouwen. Om deze saison extra pittig te maken, hebben ze peper toegevoegd. Verder is het een licht-bitter biertje met een droog en bruisend karakter.

Zakkendragersgeluk tripel

Deze tripel is gemaakt van 3 granen die zorgen voor een krachtig biertje. Dankzij de twee hopsoorten in dit biertje zit er een kruidig tintje aan en de haver en tarwe zorgen voor een goede body aan dit biertje. Dit biertje is geïnspireerd door de zakkendragers die vroeger door de Straten van Utrecht liepen.

Heuveloord Quadruppel

De Heuveloord watertoren werd in 1907 opgeleverd, en wordt sinds 2015 gebruikt als café met terras. De quadruppel van De Dorstlesser is gebrouwen ter ere van dit Utrechtse herkenningspunt. Het is een lekker vol en ronde quadruppel met een balans tussen zoet en bitter. Je kan er smaken van kandijsuiker, rozijnen, dadels en vijgen in herkennen.

De Werfkelder blond bier

Een bekend Utrechts icoon is de Oudegracht, een netwerk van kanalen, 2 kilometer lang met de hand uitgegraven. Volgens De Dorstlesser is dat wel een biertje waard. Ter ere van deze gracht hebben zij de Werfkelder gebrouwen, een blond biertje met een beschuit-smaak.

Slapende Mars Weizen

Dit Weizenbier is vernoemd naar het kunstwerk "Slapende Mars" uit 1629 en het is een ode aan dit en de vele andere kunstwerken uit Utrecht. Ook dit biertje is een waar kunstwerk, met tonen van banaan en kruidnagel. Zonder enige toevoegingen een fris, zacht en een vol biertje

Dit en meer lekkers van De Dorstlesser is te vinden op onze website en in onze winkel in Eindhoven.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De Dorstlesser bierpakket 6-pack
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.