Frontaal Let the Good Times Roll

Frontaal Let the Good Times Roll

Pophop Killer Queen - Imperial Tripel

Pophop Killer Queen - Imperial Tripel

Frontaal 6th Anniversary Stout

is een russian imperial stout uit Breda.

Advice Price: € 0,00
€ 4,69
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Frontaal 6th Anniversary
  • Koop 6 voor
    € 4,46
    en bespaar 5%
Incl. BTW

Brouwerij Frontaal 6th anniversary stout - Russian Imperial Stout - 33cl blik

6th anniversary stout
Frontaal 6th Anniversary Stout is een zwart kleurige Russian Imperial Stout gebrouwen in Nederland. Hij is dryhopped met de hopsoorten Brambling Cross en Chinook. Het aroma die in de neus naar bovenkomt, is gebrand en kruidig. Je proeft een gebrande smaak van koffie in combinatie met een flinke bitterheid. Hij heeft een alcoholpercentage van 12%.

Brouwerij Frontaal:
Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. We hebben ons vervolgens het vak van brouwen zelf aangeleerd, veel ervaringen opgedaan bij bestaande brouwerijen en zich verdiept in de vele literatuur.

Wij zijn een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na). Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten maar ook zeker door de manier van handelen door de brouwerij.

We brouwen ons bier volgens de slogan "Beer for Thought". Hiermee doelen we op het creëren van smaken, kleuren en geuren in het bier, wat de drinker aanzet tot denken waar dit door ontstaan is. Naast dat er op zoek gegaan wordt naar de uitwerking van de ingrediënten zou men ook kunnen denken bij welk gerecht het bier lekker bij is of bij welk moment het goed past.

We hopen jullie mee te kunnen nemen in ons gedachtegoed, en dat de bieren mogen smaken.

Proost!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Frontaal 6th Anniversary Stout
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.