Frontaal Double Juice Punch

Frontaal Double Juice Punch

Frontaal Selfcare Batch 2

Frontaal Selfcare Batch 2

Frontaal the Show must go on BA

is een heerlijke barleywine uit Breda die nog wat lekkerder werd gemaakt door de nodige tijd op verschillende houten vaten gelegen te hebben.

Advice Price: € 0,00
€ 10,59
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Frontaal the Show BA
  • Koop 6 voor
    € 10,06
    en bespaar 5%
Incl. BTW

Brouwerij Frontaal The Show Must Go On B.A. - Barrel Aged Barley wine - 44cl blik

The Show Must Go On B.A.:
Een mooie samenwerking tussen Frontaal en 1* Michelin restaurant Zout en Citroen in Oosterhout. Dit is nu echt zo'n biertje waar je er meerdere van wil inslaan. Deze Barleywine-american is 12 maanden gerijpt op verschillende barrels.

Brouwerij Frontaal:
Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. We hebben ons vervolgens het vak van brouwen zelf aangeleerd, veel ervaringen opgedaan bij bestaande brouwerijen en zich verdiept in de vele literatuur. Wij zijn een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na). Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten maar ook zeker door de manier van handelen door de brouwerij. We brouwen ons bier volgens de slogan "Beer for Thought". Hiermee doelen we op het creëren van smaken, kleuren en geuren in het bier, wat de drinker aanzet tot denken waar dit door ontstaan is. Naast dat er op zoek gegaan wordt naar de uitwerking van de ingrediënten zou men ook kunnen denken bij welk gerecht het bier lekker bij is of bij welk moment het goed past. We hopen jullie mee te kunnen nemen in ons gedachtegoed, en dat de bieren mogen smaken. Proost! Een mooie samenwerking tussen Frontaal en 1* Michelin restaurant Zout en Citroen in Oosterhout. Dit is nu echt zo'n biertje waar je er meerdere van wil inslaan. Deze Barleywine-american is 12 maanden gerijpt op verschillende barrels.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Frontaal the Show must go on BA
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.