Kompaan Luka out of control

Kompaan Luka out of control

Kompaan Secret Handshake step 7/10

Kompaan Secret Handshake step 7/10

Kompaan Secret Handshake step 9/10

Uniek Double NEIPA bier van Kompaan bier uit Den Haag.

Advice Price: € 0,00
€ 4,09
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Kompaan handshake 9
  • Koop 6 voor
    € 3,89
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 3,68
    en bespaar 10%
Incl. BTW

Kompaan bier Secret Handshake step 9/10 – Double NEIPA bier – 44cl blik

Kompaan bier:
Kompaan bier uit Den Haag werd opgericht in 2012. De bieren van Kompaan worden gebrouwen uit zuiver water en een premium-selectie van zon- en regenovergoten hoppen, gerst en tarwe van het veld. Het begon allemaal als bier dat werd gebrouwen door twee vrienden die hun passie voor bier met Nederland wilden delen! Ondertussen is Kompaan befaamd om haar eigenzinnige bieren heeft de brouwerij een 30HL brouwhuis en is er in 2015 een nieuwe locatie gevonden waar uitbreiding mogelijk was. Sinds begin 2017 is er nu dan ook ruim 900m2 aan Kompaan-geweld in de Binckhorst in Den Haag te vinden!

Handshake serie:
Onze haagse vrienden brengen een 10-tal bieren op de markt die qua smaak en design fantastisch op elkaar aansluiten. Allen zijn complexe IPA achtige brieren met specifieke hopsoorten waar de juiste balans de belangrijkste uitgangspositie is.

Kompaan Secret Handshake step 9/10:
Gebrouwen met (bijna) uitsluitend Amerikaanse hop, gaat deze grote jongen helemaal uit van de aroma’s van verse citrusschillen en dennennaalden. Iets minder dik dan de vorige Handshakes, door de nieuwe gist die we hebben gebruikt: de WLP067 Coastal Haze, de grote broer van de WLP066 London Fog, die je wellicht herkent van de Levensgenieter. East meets West, vol fruit maar met een iets meer bittere nasmaak.

Al het lekkers van Kompaan bier is ook te koop in onze bierwinkel in Eindhoven.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kompaan Secret Handshake step 9/10
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.