Floem Lost Aftersun

Floem Lost Aftersun

Kompaan Foreign Legion Tanya Tortuga

Kompaan Foreign Legion Tanya Tortuga

Lost Remana

is een geweldige Double Dry Hopped New England India Pale Ale, oftwel een DDH NEDIPA.
€ 6,39
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
Lost Remana
  • Koop 6 voor
    € 6,07
    en bespaar 5%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 8720299303980
Merk Brouwerij Lost
Percentage alcohol 8.0 %
Verpakking Bier Blik
Biersoort India Pale Ale (IPA)
Ideale drink temperatuur 10°
Land van herkomst Nederland
Stad van herkomst Uitgeest
Vanaf wanneer op de markt 2022
inhoud 44 cl
geadviseerd glas teku, tumbler
Geadviseerd eten Jong Kaasje, Oude Kaas, Gegrilde Kip, Gekruid Oosters Eten, Burger, Pizza
kleur Geel
Smaakprofiel bitter, bloemig, citrus, Fris, fruitig, hoppig, krachtig, rijk, romig, toegankelijk, Verfrissend, zoet
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 8
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 8
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 2
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 5

Lost Remana - DDH NEDIPA - 8% - 44cl

Remana:
Deze Nieuw-Zeelandse ervaring is onder andere gevuld met Motueka hop; vernoemd naar de plaats in de Tasmaanse regio. Veel fijnproevers geven aan dat de hop ze doet denken aan een ‘freshly squeezed Mojito’. Hazy & Juicy!

Brouwerij Lost:
Wij zijn 3 jonge gasten die al meer dan 10 jaar hechte vrienden zijn. De vriendengroep bestaat uit 10 man groot, dus het is altijd kneitergezellig! Ieder jaar is er binnen de vriendengroep een speciaal evenement waarbij we een competitie doen. De competitie van dat jaar was om zelf een bier te gaan brouwen. Op dat moment was iedereen in de groep namelijk de wereld van craft beer aan het ontdekken. Voor ons een unieke smaaksensatie in vergelijking met al dat macro-pils dat we op dat moment vaak dronken. Iedereen heeft zo veel plezier gehad in het maken van zijn eigen creatie! Van een whisky infused tripel tot een witbier met citroen- en pruimenschillen. Het was een dag vol plezier.

Dit werd het begin van een nieuwe passie, want Stan en Lorenzo bleven maar brouwen. De potten en pannen werden ingeruild voor een elektrische brouwketel en het balkon werd ingewisseld voor een echte brouwlocatie. In een loods in Westzaan met een professionele keuken van pasteitjesmaker Pastechi Caribe konden we meer bier brouwen en hadden we eindelijk de ruimte die we wilde. Daar maken we tot op de dag van vandaag nog onze testbieren.


Er begint naarmate je bieren beter worden wat aan je te knagen. De bieren worden door bekende en onbekende mensen gewaardeerd en vragen waar je te koop bent. Nou, helemaal nergens nog. Moet daar niet eens verandering in gaan komen? Dit heeft ons zo aan het denken gezet, dat we de stap hebben gemaakt. Dit was het ontstaan van LOST. LOrenzo en STan. Later kwam Michiel er ook nog bij. Hij was ontzettend enthousiast geraakt door de stappen die we aan het zetten waren. Craft bier drinken was ook 1 van zijn favoriete bezigheden en Stan en Lorenzo konden nog wel zo’n topper in het team gebruiken.


Met 800 brouwerijen op dat moment moesten we het wel anders aanpakken dan de rest. Het werd daarom onze missie om bieren zonder grenzen te ontwikkelen. Recepten maken we nooit vanuit een kostenoogpunt. Het moet vooral lekker zijn. Als het bier dan wat meer kost, dan is dat maar zo. Dit is waar we voor staan. Topkwaliteit bieren die net even wat anders zijn met een leuk verhaal. Daarom zie je ons bier in blik, want dat is goed voor het milieu en goed voor de kwaliteit van het bier. Met flashy designs proberen we in het schap op te vallen en brengen we ons verhaal zowel online (social media) als offline (proeverijen, workshops) naar buiten. Daarmee luidt dan ook onze toepasselijke slogan:


Let’s get LOST together!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lost Remana
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.