Black Treats Rye Whisky BA - De Man

Black Treats Rye Whisky BA - De Man

Boerentrots Tripel - Brouwerij t Meuleneind

Boerentrots Tripel - Brouwerij t Meuleneind

Low Five Brewing Sexy Galaxy

is een fantastische Black IPA.
€ 3,39
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
Low Five Sexy Galaxy
  • Koop 6 voor
    € 3,22
    en bespaar 5%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 8719326385839
Merk Speciaalbierkoning.nl
Percentage alcohol 4.3 %
Verpakking Bier Blik
Biersoort Black IPA
Ideale drink temperatuur 10°
Land van herkomst Nederland
Stad van herkomst Amsterdam
inhoud 33 cl
geadviseerd glas teku, tumbler
Geadviseerd eten Oude Kaas, Scherpe Kaas, Gekruid Oosters Eten, Geroosterde Groenten, Mexicaanse Hapjes, Pittige Snacks, Roasted Bacon
kleur Zwart
Smaakprofiel bitter, citrus, donker, Fris, hoppig, krachtig, rijk, spicy, Verfrissend
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 9
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 3
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 2
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 7

Low Five Brewing Sexy Galaxy - BIPA - 4.4% - 33cl

Sexy Galaxy:
Het was een periode van grote onverschilligheid in de Melkweg. Een dappere alliantie van de vier planeten van de melkweg had de eentonigheid van het dagelijks leven uitgedaagd. In een zelfverklaarde heilige oorlog tegen saaiheid probeerden ze de meest waardevolle bronnen van hun planeet te combineren.
De stroperige bewoners van Aquarius zorgden voor verfijnd water uit de zwaartekracht tartende omgekeerde watervallen. Uit de diepe mijnen van Barleyter leverden de ijverige Barleyrians de zwartste mout. De groenhuidige bewoners van de Lupiline-oerwouden verzamelden hun beste oogst van citrusachtige en bloemige hop. Al deze ingrediënten werden gecombineerd door de kleine maar talrijke inwoners van Fermentanus. En terwijl ze hun magie bewerkten, verscheen er een nieuwe ster. Het was zeker de meest sexy ster die ooit heeft bestaan. De ster was zwart en zou bitter zijn en een vleugje koffie en karamel bevatten. Terwijl het door de melkweg scheen, doordrenkte het het met tropische en citrusaroma's.
De alliantie staarde naar hun geweldige creatie en gaf elkaar Low Five's om te vieren terwijl ze scandeerden: "The Sexy Galaxy is geboren!"

Low Five:
Afgelopen jaar zijn wij, Luuk en Frank, gestart met Low Five Brewing omdat we vonden dat het wel een tikkie minder kon. Een tikkie minder alcohol, een tikkie minder veroordelend, een tikkie minder zwart/wit en eigenlijk een tikkie minder van alles. Niet alles is het waard om je druk over te maken en ons motto is dan ook: Keep it Low. Doe chill, maak je niet druk en het komt wel goed. Speel je nu met de gedachte 'Jullie hebben helemaal gelijk, waar maken we ons nu eigenlijk druk om en vanaf af nu doe ik helemaal niets meer' dan is onze missie geslaagd.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Low Five Brewing Sexy Galaxy
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.