Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Badmintonplanet.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
is een uniek Margarita Gose bier uit Durham
EAN | 0794712679349 |
---|---|
Merk | S43 Brewery |
Percentage alcohol | 5.2 % |
Verpakking Bier | Blik |
Biersoort | Gose |
Ideale drink temperatuur | 7° |
Land van herkomst | Verenigd Koningkrijk |
Stad van herkomst | Coxhoe |
Vanaf wanneer op de markt | 2021 |
inhoud | 44 cl |
geadviseerd glas | teku |
Geadviseerd eten | Aardbeien, Mango, Zouten Borrelnootjes |
kleur | Goud |
Smaakprofiel | zout, zuur |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 6 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 2 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 6 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 1 |
S43 Brewery Marge - Margarita Gose - 44cl blik
Marge:
Hun hoofdbrouwer Alex komt uit Texas, waar Margarita's stromen als water. Dus creëerden ze een slang in de stijl van een Margarita door tonnen tarwe, een scheutje zeezout, veel limoensap toe te voegen en als kers op de taart, in tequila gedrenkte houtsnippers voor een pittige, verfrissende knaller. Gemaakt met Motueka-hop.
S43 Brewery:
In 2012 begonnen, met de nadruk op het ontwikkelen van onze eigen British Style Cask bieren geïnspireerd door het lekkers uit het Country Durham Brew House. Destijds stonden we bekend als Sonnet 43 (geïnspireerd door de Victoriaanse dichter Elizabeth Barrett Browning, geboren en getogen in Coxhoe, County Durham, het dorp dat onze brouwerij thuis noemt). Na drie jaar brouwen hadden we in 2015 de productie jaar op jaar verdubbeld en ons team en assortiment uitgebreid, waaronder de bekroonde Raven en Aurora. Weer drie drukke jaren van het brouwen van onze geliefde Cask Ales en we merkten een verandering in onze smaken. Terwijl we nog steeds vatspecials met een enorme snelheid op de markt brachten, raakten we opgewonden door enkele van de meer hop-voorwaartse smaken vanuit het vasteland van Europa en Amerika. Dit was het moment waarop we in contact kwamen met de Texaan, om de ambachtelijke wijze van de brouwerij te komen ontwikkelen.