Muifel Brabants Kersenbier

Muifel Brabants Kersenbier

Muifel dr. Hop IPA Galaxy

Muifel dr. Hop IPA Galaxy

Muifel Berghs Bier Amber

is een uniek amber bier uit Oss.

€ 2,59
Beschikbaarheid:
Op voorraad
SKU
Muifel Berghs Amber
  • Koop 6 voor
    € 2,46
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 2,33
    en bespaar 10%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 8718053091143
Merk Muifel Brouwerij
Percentage alcohol 6.5 %
Verpakking Bier Fles
Biersoort Amber
Ideale drink temperatuur
Land van herkomst Nederland
Stad van herkomst Oss
Vanaf wanneer op de markt 2020
inhoud 33 cl
geadviseerd glas teku
Geadviseerd eten Zoet Kaasje, Jong Kaasje, Mild Kaasje, Gegrilde Kip, Gekruid Oosters Eten, Mexicaanse Hapjes, Toffee, Vissnacks, Walnoten, Steak, Stoofpot, Garnalen, Asperges
kleur Amber
Smaakprofiel toegankelijk
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 4
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 5
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 2
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 4

Muifel Berghs Bier Amber - Amber bier - 33cl fles

Berghs Bier Amber:
Muifelbrouwerij brengt sinds 2007 bieren commercieel op de markt, maar de Brabantse brouwerij is gestart als hobbybrouwerij in het stadje Megen. In 2005 verhuisde de hobbybrouwerij naar Berghem waar honderden proefbrouwsels zijn gemaakt en waarmee de basis is gelegd voor de huidige succesvolle bieren. Een van onze oudste en minst bekende bieren is het Berghs bier. Het wordt speciaal gebrouwen voor Berghem (en is voornamelijk alleen te koop in Berghem). Het is een zacht amberkleurig speciaalbier waarbij hele lichte hoptoetsen om zachte, caramelachtige moutsmaken heen dansen. Met zijn 6,5% alcohol is het een heel zacht en toegankelijk speciaalbier.

Alcohol 6,5% Vol.
Mout: Pilsmout, caramunich mout (120 EBC)
Hop: Brewer’s gold
Gisting: Bovengistend
Bitterheid: IBU 25
Kleur: EBC 25


Muifelbrouwerij:
Het begon allemaal in 2002 in Megen. Martin was al een paar jaar aan het hobbybrouwen en kwam erachter dat zijn bieren goed in de smaak vielen. De hobbybieren werden pertinent nooit verkocht maar wat gebeurde er in 2006: een eerste echte bestelling. PANIEK! Een reclamebureau uit Den Bosch klopte bij Martin aan en wilde graag een geweldig kerstgeschenk hebben voor haar klanten. Dit reclamebureau had de Zuster Agatha geproefd en zij wilde 500 liter ervan hebben. Maar als hobbybrouwer even 500 liter brouwen.. pfoe! Dat is teveel van het goede! Aldus richtte Martin in 2006 de Muifelbrouwerij op en er was een heuse (huur)brouwerij waarvan de bestellingen gingen lopen! Maar waar halen we dan 500 liter Zuster Agatha vandaan?! Martin ging opzoek naar een bedrijf waar dit kon en kwam al heel snel uit in Oss bij de Maaslandbrouwerij. Uiteindelijk is het eerste brouwsel Zuster Agatha gebrouwen en afgevuld op grote (150cl) flessen en de brouwerij was een feit! En nu.. Vele jaren later, hebben wij een geweldige brouwerij op de Vikingenweg in Oss. Daar worden de Muifels ontwikkeld, beoordeeld, geproefd en natuurlijk gebrouwen in eigen brouwketels!

Deze prijs is inclusief €0,10 statiegeld.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Muifel Berghs Bier Amber
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.