Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan Badmintonplanet.nl nog makkelijker te maken. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met deze cookies.
Merk | Puhaste |
---|---|
Percentage alcohol | 8.0 % |
Verpakking Bier | Blik |
Biersoort | Stout |
Ideale drink temperatuur | 8° |
Land van herkomst | Estland |
Stad van herkomst | Tartu |
Vanaf wanneer op de markt | 2024 |
inhoud | 33 cl |
geadviseerd glas | teku |
Geadviseerd eten | Zoet Kaasje, Jong Kaasje, Mild Kaasje, Oude Kaas, Gegrilde Kip, Gekruid Oosters Eten, Geroosterde Groenten, Roasted Bacon, Toffee, Zoet Desert, Zoet Fruit, Bitterballen, Spareribs |
kleur | Zwart |
Smaakprofiel | toegankelijk |
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) | 7 |
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) | 4 |
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) | 2 |
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) | 3 |
Let op: Dit bier wordt verkocht inclusief €0,15 statiegeld, dit zit al bij de prijs inbegrepen. Het blik kan je weer inleveren bij een inzamelpunt (bijvoorbeeld in de supermarkt) om je statiegeld terug te krijgen.
Puhaste AEG - Wheat Stout - 8% - 33cl blik
AEG:
Ontdek onze zijdezachte tarwe stout, gebrouwen met vanille en fenegriek. Deze bijzondere biersoort verwelkomt je met een romige schuimkraag en een aroma dat de zoetheid van melkchocolade oproept.
De smaakervaring is fluweelachtig, mild en perfect in balans. Iedere slok onthult lagen van geroosterde mouten met rijke chocoladetonen, een subtiele zoetheid van vanille, een lichte geroosterde smaak van koffie en de zachte textuur van tarwe. De fenegriek verbindt de smaken met een zachte nootachtige ondertoon, die de complexiteit van het bier verder verrijkt.
Ingrediënten: gemout gerst, haver en tarwe.
Proef de luxe van deze unieke stout en laat je verleiden door de harmonieuze smaken!
Puhaste:
De oorsprong van Brouwerij Pühaste gaat terug naar het jaar 2011, toen Eero, onze hoofdbrouwmeester, zijn eerste ambachtelijke bieren maakte. Zijn proefbieren, gebrouwen in het zomerhuisje in het dorp Pühaste, provincie Valga, verdienden hoge cijfers van zijn vrienden. Verder brouwen als een "zigeuner", leverde veel goede feedback op van een bredere ambachtelijke biergemeenschap uit Estland en het buitenland.