Dubbel Bock - Liberty Craft Beer

Dubbel Bock - Liberty Craft Beer

Liberty Tripel 75cl

Liberty Tripel 75cl

Rijke Rogge Tripel - Liberty Craft Beer

is een zachte, romige en fruitige tripel uit Bladel.

Advice Price: € 0,00
€ 2,89
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Liberty Tripel
  • Koop 6 voor
    € 2,75
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 2,60
    en bespaar 10%
Incl. BTW

Liberty Craft Beer Rijke Rogge Tripel - tripel bier - 33cl fles

Rijke rogge tripel:
Deze tripel is als een recept van je oma. Beproefd, gebalanceerd en de tand des tijds doorstaan. Wij hebben de vrijheid genomen om deze te moderniseren.
Resultaat: een traditionele tripel met Belgische gist waar we rogge aan toegevoegd hebben voor dat zachte volle mondgevoel en een kruidige smaak.

Liberty craft beer:
Wij geloven in teruggaan naar de gouden standaard van bieren, die niet voor niets al eeuwen bestaan en verbeterd zijn. Traditioneel gebrouwen bier, fris en zuiver van kwaliteit en goed doordrinkbaar. Maar wel altijd met een twist om het avontuurlijk te maken. Onze bieren zijn niet alleen voor de hardcore speciaalbier liefhebber, maar ook voor iedereen die eens een avontuurlijk uitstapje wil maken vanuit de bekende gevestigde orde.
Het is onze missie om nog écht iets toe voegen aan het verzadigde Nederlandse bierlandschap. Terugkeren naar de kern van het brouwen, wij geloven in de beproefde standaarden. Vanuit daar goed uitzonderlijk goed bier maken met een twist, wat niet draait om het verbloemen van smaken door extreme smaken. Of zo als wij zeggen…

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rijke Rogge Tripel - Liberty Craft Beer
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.