Dubbel Bock - Liberty Craft Beer

Dubbel Bock - Liberty Craft Beer

Rijke Rogge Tripel - Liberty Craft Beer

Rijke Rogge Tripel - Liberty Craft Beer

75cl IPA - Liberty Craft Beer

Is een fruitige IPA uit Bladel in een schitterende 75cl fles.

Advice Price: € 0,00
€ 6,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Liberty 75cl IPA
  • Koop 3 voor
    € 6,64
    en bespaar 5%
Incl. BTW

Liberty Tropical American IPA - NEIPA bier - 75cl fles

Tropical American IPA:
Deze IPA (India Pale Ale) is het vriendelijke broertje van de traditionele Amerikaanse variant zonder op smaak in te leveren.
Resultaat: een Amerikaanse IPA die niet zo bitter is, maar wel barst van fruittonen zoals citrus, mango, tropisch fruit en abrikoos.

Liberty craft beer:
Wij geloven in teruggaan naar de gouden standaard van bieren, die niet voor niets al eeuwen bestaan en verbeterd zijn. Traditioneel gebrouwen bier, fris en zuiver van kwaliteit en goed doordrinkbaar. Maar wel altijd met een twist om het avontuurlijk te maken. Onze bieren zijn niet alleen voor de hardcore speciaalbier liefhebber, maar ook voor iedereen die eens een avontuurlijk uitstapje wil maken vanuit de bekende gevestigde orde.
Het is onze missie om nog écht iets toe voegen aan het verzadigde Nederlandse bierlandschap. Terugkeren naar de kern van het brouwen, wij geloven in de beproefde standaarden. Vanuit daar goed uitzonderlijk goed bier maken met een twist, wat niet draait om het verbloemen van smaken door extreme smaken. Of zo als wij zeggen…

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:75cl IPA - Liberty Craft Beer
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.