Mooi de Klos barrel aged Heaven Hill Bourbon - stadsbrouwerij 013

Mooi de Klos barrel aged Heaven Hill Bourbon - stadsbrouwerij 013

Van Moll Shadow Assassin

Van Moll Shadow Assassin

silk road bierpakket - Stadsbrouwerij 013

is een uniek bierpakket uit Tilburg die u zelf samen kunt stellen.

Advice Price: € 0,00
€ 16,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
013 silk road bierpakket
  • Koop 3 voor
    € 16,14
    en bespaar 5%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 8719689715991
aantal bieren in pakket 3
Aantal glazen in pakket 0
Biersoort gemengd
Percentage alcohol gemengd

Stadsbrouwerij 013 Reiskoffer Silk Road – 3x 44cl in een kartonnen reiskoffer Reiskoffer

Silk Road 3 pack:
Begin jouw wereldreis met onze Silk Road blikken. Onze Silk Road bieren zijn geïnspireerd door andere landen en culturen. Stel nu jouw reiskoffer samen en krijg het gevoel dat je op vakantie bent. Ontdek, proef en geniet!

Je kunt uit de volgende bieren kiezen:

La Primera Operadora:
Onze favoriete Spaanse likeur geeft deze barley wine een aroma met vanille, citrus en specerijen, gedroogd fruit en karamel. Verwarmend als de Spaanse zon, verleidelijk als de Fandango en bedwelmend passievol als de Spanjaarden zelf. Pas sinds dit jaar rijdt er een vrouwelijke machinist op de Thalys naar het zuiden; La Primera Operadora is de eerste vrouwelijke machinist en dat vieren we met dit bier. Onze favoriete Spaanse likeur geeft deze barley wine een aroma met vanille, citrus en specerijen, gedroogd fruit en karamel. Verwarmend als de Spaanse zon, verleidelijk als de Fandango en bedwelmend passievol als de Spanjaarden zelf. Drink dit bier bij een desert zoals Crema catalana of tijdens een zwoele zomeravond.

So Far So Good:
Stop and smell the Yasmin. Fris door de tarwe, bloemig zoet van de jasmijn en hoppen en heerlijk dorstlessend door de thee. Voor de reiziger die de reis zélf als bestemming heeft.Jasmijn begon haar reis in de Himalaya en haar naam komt uit het Perzisch en betekent ‘Geschenk van God’.Drink dit geschenk als smaakvolle dorstlesser, maar let op; met haar 7,5 % brengt ze je snel haar hoge pieken.

You Trippin.?!:
De fruitexplosie die je proeft, heb je aan de hoppen te danken. Fruitig en fris. Citrus zoals Grapefruit, tropisch zoals ananas, om geen genoeg van te krijgen. Hazy Juicy Double NEIPA lets go! Een tussenstHOP in Tilburg maken is altijd een goed idee… Een tour met hoppen over de hele wereld! Vroeger, in de tijd van de zeevaart tussen Engeland en India, moest er een manier bedacht worden om het bier langer houdbaar te maken. De oplossing: extra hop in de vaten! Hop heeft namelijk de eigenschap om het bier langer goed te houden. Nu is het niet meer nodig om langer te conserveren, maar gebruiken we hop voor alle goede eigenschappen die zij heeft! De fruitexplosie die je proeft, heb je aan haar te danken. Fruitig en fris. Citrus zoals Grapefruit, tropisch zoals ananas, om geen genoeg van te krijgen. Hazy Juicy Double NEIPA lets go! Een tussenstHOP in Tilburg maken is altijd een goed idee…

Si! Si! YOU LATER:
Een mooi fris zoet zwaar Blond bier met een alcoholpercentage van 8,5% met Arancello van Pulchinos. Na de eerste slok bevind je je in sinaasappelvelden van Cyprus en geeft het bier je een echt vakantiegevoel. Door zijn hoog gehalte aan alcoholwarmte is dit bier geschikt om in elk jaargetij te drinken. Dit zwaar blonde bier is dorstlessend, fris zoet maar vooral smaakvol en verwarmend. Het is een allemans vriendje en zo is hij dan ook bedoeld; fruitbier maar dan anders. Een prachtige ale met arrancello verrijkt. Fruitbier next level. Zoet, fris en een zacht bittertje die de smaak vervolmaakt. Heerlijk op het terras, als aperitief en bij een fruitig kerstdessert.

Stadsbrouwerij 013:
Ons doel is om jou het bijzondere in het normale te laten ontdekken. En dat doen we door bieren te brouwen die wij zelf lekker vinden met respect voor de traditionele bierstijlen. Want wij zijn bierkenners die gaan voor een mooie balans in smaak met altijd dorst voor nieuwe ontdekkingen. Geniet van de, met heerlijkheid verweven, Tilburgse speciaalbieren! • Wij geloven in het uitdragen en het versterken van de identiteit van Tilburg • We zijn een Stadsbrouwerij en maken bieren die iets zeggen over de historie van de stad en haar inwoners. • We leggen de lat hoog voor onszelf met veel aandacht voor kwaliteit en detail. • Wij brouwen niet alleen bier, maar creëren bierbeleving. Het gaat om de ambiance en het verhaal achter elke slok. • Samen met je vrienden of familie genieten van bier en praten over bier. • We are passioned about the science & art of brewing.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:silk road bierpakket - Stadsbrouwerij 013
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.