Vaderdag Bierpakket 1

Vaderdag Bierpakket 1

Vaderdag Bierpakket 4

Vaderdag Bierpakket 4

Vaderdag Bierpakket 2

Bestel hier een leuk en origineel vaderdag cadeau met speciaalbier, speciaal gebrouwen voor alle vaders.
Advice Price: € 0,00
€ 17,69
Incl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
bierpakket vaderdag 2

Bent u nog op zoek naar een leuk cadeau voor vaderdag en is uw vader een bierliefhebber? Dan bent u hier helemaal op de juiste plek. Speciaalbierkoning heeft namelijk ook gedacht aan alle liefste, leukste en beste vaders.

Vaderdag Bierpakket 2 bestaat uit een open verpakking met 3 flesjes à 33 cl van de Papa's tripel van Brouwerij 't Meuleneind en 3 flesjes à 33 cl van de Brouwerij Twee Vingers Ons Pap. Deze brouwerijen omschrijven hun bier als volgt:

Papa's tripel: Een gepersonaliseerd cadeau voor vaders. Op het etiket kun je de naam van jou (schoon)vader zetten! Papa's Tripel is een heerlijke tripel met liefde gebrouwen voor de liefste vader. Een speciaal biertje voor een speciale man.

Ons Pap: Ons pap is een ode aan alle hardwerkende Brabantse vaders. Dit zomerbier is redelijk licht en heeft een frisse kruidige afdronk. Een Saison, ook wel Farmhouse Ale genoemd, is van oorsprong een landarbeidersbier die tijdens de oogstperiode op het land dorstlessend moest zijn, vandaar dat het bier lekker door te drinken is. Na al dat harde werk is er bier verdiend!

Natuurlijk zijn er bij Speciaalbierkoning ook nog heel veel andere lekkere biertjes te vinden, zowel in de webshop als in de bierwinkel in Eindhoven.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vaderdag Bierpakket 2
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.