Het Rooi Gebroed Bijltje

Het Rooi Gebroed Bijltje

Si Si You Later - stadsbrouwerij 013

Si Si You Later - stadsbrouwerij 013

You Trippin.?! - stadsbrouwerij 013

is een heerlijke dubbele NEIPA uit Tilburg.
€ 5,99
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
013 You Trippin
  • Koop 6 voor
    € 5,69
    en bespaar 5%
  • Koop 12 voor
    € 5,39
    en bespaar 10%
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
EAN 8719689715861
Merk Stadsbrouwerij 013
Percentage alcohol 7.6 %
Verpakking Bier Blik
Biersoort India Pale Ale (IPA)
Ideale drink temperatuur
Land van herkomst Nederland
Stad van herkomst Tilburg
Vanaf wanneer op de markt 2021
inhoud 44 cl
geadviseerd glas teku
Geadviseerd eten Aardbeien, Zoet Kaasje, Jong Kaasje, Chocolade, Gekruid Oosters Eten, Geroosterde Groenten, Mango, Toffee, Zoet Desert, Zoet Fruit
kleur Geel
Smaakprofiel Fris, fruitig
Intensiteit (1=minste tot 10=meeste) 6
zoetheid (1=minste tot 10=meeste) 6
zuurheid (1=minste tot 10=meeste) 1
bitterheid (1=minste tot 10=meeste) 5

stadsbrouwerij 013 You Trippin.?! - Double New England IPA - 44cl blik

You Trippin.?!:
De fruitexplosie die je proeft, heb je aan de hoppen te danken. Fruitig en fris. Citrus zoals Grapefruit, tropisch zoals ananas, om geen genoeg van te krijgen. Hazy Juicy Double NEIPA lets go! Een tussenstHOP in Tilburg maken is altijd een goed idee… Een tour met hoppen over de hele wereld! Vroeger, in de tijd van de zeevaart tussen Engeland en India, moest er een manier bedacht worden om het bier langer houdbaar te maken. De oplossing: extra hop in de vaten! Hop heeft namelijk de eigenschap om het bier langer goed te houden. Nu is het niet meer nodig om langer te conserveren, maar gebruiken we hop voor alle goede eigenschappen die zij heeft! De fruitexplosie die je proeft, heb je aan haar te danken. Fruitig en fris. Citrus zoals Grapefruit, tropisch zoals ananas, om geen genoeg van te krijgen. 

Stadsbrouwerij 013:
Ons doel is om jou het bijzondere in het normale te laten ontdekken. En dat doen we door bieren te brouwen die wij zelf lekker vinden met respect voor de traditionele bierstijlen. Want wij zijn bierkenners die gaan voor een mooie balans in smaak met altijd dorst voor nieuwe ontdekkingen. Geniet van de, met heerlijkheid verweven, Tilburgse speciaalbieren! • Wij geloven in het uitdragen en het versterken van de identiteit van Tilburg • We zijn een Stadsbrouwerij en maken bieren die iets zeggen over de historie van de stad en haar inwoners. • We leggen de lat hoog voor onszelf met veel aandacht voor kwaliteit en detail. • Wij brouwen niet alleen bier, maar creëren bierbeleving. Het gaat om de ambiance en het verhaal achter elke slok. • Samen met je vrienden of familie genieten van bier en praten over bier. • We are passioned about the science & art of brewing.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:You Trippin.?! - stadsbrouwerij 013
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.