Frontaal Insane in The Membrane

Frontaal Insane in The Membrane

Frontaal Let the Good Times Roll

Frontaal Let the Good Times Roll

Frontaal Shake It Out

is een double milkshape IPA uit Breda

Advice Price: € 0,00
€ 4,19
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Frontaal Shake It
  • Koop 6 voor
    € 3,98
    en bespaar 5%
Incl. BTW

Brouwerij Frontaal Shake it Out - Double Milkshake IPA - 33cl blik

Shake it Out:
Brouwerij Frontaal Shake It Out Double Milkshake IPA is een amber kleurige volle en dikke India Pale Ale, gebouwen in Nederland. De milkshake is een jaarlijkse traditie bij Brouwerij Frontaal, met dit jaar een dik biertje met de zalig fruitige smaak van aardbei en golvend tonen van vanille. Brouwerij Frontaal Shake It Out Double Milkshake IPA heeft een alcoholpercentage van 8,5%.

Brouwerij Frontaal:
Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. We hebben ons vervolgens het vak van brouwen zelf aangeleerd, veel ervaringen opgedaan bij bestaande brouwerijen en zich verdiept in de vele literatuur.

Wij zijn een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na). Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten maar ook zeker door de manier van handelen door de brouwerij.

We brouwen ons bier volgens de slogan "Beer for Thought". Hiermee doelen we op het creëren van smaken, kleuren en geuren in het bier, wat de drinker aanzet tot denken waar dit door ontstaan is. Naast dat er op zoek gegaan wordt naar de uitwerking van de ingrediënten zou men ook kunnen denken bij welk gerecht het bier lekker bij is of bij welk moment het goed past.

We hopen jullie mee te kunnen nemen in ons gedachtegoed, en dat de bieren mogen smaken.

Proost!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Frontaal Shake It Out
Ben je oud genoeg voor deze webshop?
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om de site te bezoeken.